Canapele clasice sau coltare pentru living? Ce alegi?

coltar extensibil

Stilurile moderne de canapele clasice sau coltare pentru living continua sa apara in diverse forme si dimensiuni. Pe site-ul CasaEduard.ro se poate analiza o gama variata de coltare pentru living si canapele la preturi accesibile pentru toata lumea.

Alegerea unei canapele sau a unui coltar de inalta calitate este foarte importanta. La urma urmei, ambele sunt parti integrante ale oricarui living. Drept urmare, alegerea canapelei sau a coltarului potrivit poate defini stilul general si aspectul camerei.

Ambele piese de mobilier presupun parti esentiale ale casei. Ofera un loc bun pentru relaxare, vizionarea de filme sau citirea cartii preferate.

Coltare pentru living: avantaje

Coltarele pentru living sunt unele dintre cele mai practice si mai frecvent utilizate piese de mobilier, datorita design-ului lor modern. Un coltar pentru living nu se va demoda niciodata.

Desi acest lucru poate parea o afirmatie destul de absurda, coltarele pentru living economisesc foarte multi bani. In loc sa se achizitioneze o canapea si doua fotolii sau doua canapele si un fotoliu, conform aranjamentului traditional, un coltar poate oferi aceeasi capacitate de sedere.

Datorita asimetriei lor, coltarele pot fi pozitionate in coltul camerei. In majoritatea magazinelor, coltarele sunt in mare parte modulare. Astfel, ele pot fi asezate in functie de preferintele proprietarilor. Se poate opta cu incredere pentru un coltar extensibil, oaspetii putand sa se bucure de un somn linistit atunci cand vin in vizita.

Canapeaua clasica: avantaje

Cei ce se gandesc sa achizitioneze o canapea clasica vor avea foarte multe posibilitati de amenajare a livingului. Atunci cand se opteaza pentru o canapea, ideal este sa se aleaga si un set de fotolii, daca spatiul permite, bineinteles. In acest fel, oaspetii „mai introvertiti” se vor afla la o distanta potrivita atunci cand incep conversatia.

Coltar extensibil | Coltare pentru living | CasaEduard.ro

coltare pentru living

Spre deosebire de un coltar, care in majoritatea cazurilor este pozitionat in coltul camerei, o canapea clasica poate sa fie mutata oriunde in incapere, in functie de preferintele proprietarilor. In acest fel, livingul poate fi reimprospatat in orice moment, fara un efort prea mare.

In concluzie, alegerea unui coltar sau a unei canapele trebuie facuta cu mare atentie, deoarece este o investitie pe termen lung, aceste piese de mobilier fiind utilizate multi ani de la momentul achizitionarii lor.