Cele mai bune tablete pentru copii

Cea mai bună tabletă pentru copii, după cum arată testele, este Fire 7 Kids Edition, dar noul model care tocmai a ieşit pe piaţă a reuşit să preia atenţia. Nu numai că oferă aceeaşi bară de protecţie şi garanţie de doi ani, dar bateria sa durează mai mult de 5 ore.

tablete pentru copii

Cele mai bune tablete pentru copii

Cu interfeţele de utilizator cu ecran tactil şi sisteme de operare deseori mai simple, tabletele sunt o modalitate excelentă pentru copii de a învăţa cum funcţionează calculatoarele. În cazul în care părinţii decid să cumpere o tabletă pentru copii, aceştia trebuie să acceseze controale parentale complete care îi vor ajuta să îi împiedice pe juniori să navigheze pe site-urile destinate adulţilor, spre exemplu, sau de a face achiziţii în aplicaţie.

Modelul 2018 Fire HD 8 (ediţia non-Kids) reprezintă o variantă interesantă datorită preţului accesibil şi afişării decente. În cazul în care copiii iubesc iOS-ul, părinţii ar trebui să ia în considerare noul iPad Air, aceasta este una dintre cele mai bune tablete produse de Apple şi acceptă Tastatura Inteligentă Apple pentru a scrie temele. Sună interesant, nu?

Cea mai bună tabletă pentru copii, după cum arată testele, este Fire 7 Kids Edition, dar noul model care tocmai a ieşit pe piaţă a reuşit să preia atenţia. Nu numai că oferă aceeaşi bară de protecţie şi garanţie de doi ani, dar bateria sa durează mai mult de 5 ore. De asemenea, are un ecran mai luminos şi performanţe mai mari.

La jumătate din preţul iPad Pro este tableta iPad Air, un produs iOS mult mai accesibil pentru copiii. Este super luminos şi colorat, aşa că atunci când copilul va colora cu creionul iPad compatibil (primul de acest gen), munca lui va prinde efectiv viaţă. O altă caracteristică interesantă este faptul că acceptă tastatura inteligentă Apple, astfel încât copilul se poate deprinde cu tastarea rapidă şi are chiar şi un jack pentru căşti. Pe lângă toate acestea, bateria are o durată de viaţă de 11 ore şi 54 de minute.

În cazul în care copiii sunt ceva mai mari şi părinţii pot avea încredere în ei că vor avea grijă de o tehnologie mai scumpă, specialiştii recomandă să le achiziţioneze un iPad Pro. Cu capacităţile sale unice, copilul poate face o călătorie printr-o lume virtuală şi poate aduce la viaţă personajele virtuale direct pe canapeaua familiei. Pentru cei care sunt pasionaţi de desen, cel mai nou Apple Pencil devine tovarăşul perfect datorită încărcării sale magnetice wireless şi a prinderii netede a muchiei.