Nevoie de spatiu: in ce bun imobiliar poti investi?

bun imobiliar

Cumpararea sau inchirierea unei proprietati este, in general, legata de un proiect de viata care variaza in functie de profilul cumparatorului. Pentru a alege o proprietate, trebuie mai intai sa iti definesti nevoile personale. Spatiul este unul dintre cele mai importante criterii pentru multi cumparatori, atat in ceea ce priveste dimensiunea casei, cat si exteriorul. Din acest motiv, anumite tipuri de proprietati sunt cele mai recomandate.

Opteaza pentru o casa intr-o zona rurala cu o gradina mare

Esti un impatimit al gradinaritului sau iti place sa petreci timp cu familia? Pentru aceasta, trebuie sa ai spatiu pentru a amenaja o gradina in casa ta, fie ca este vorba de resedinta principala sau secundara. Optarea pentru o casa intr-o zona rurala este o alegere interesanta. Acest tip de locuinta iti ofera posibilitatea de a avea un spatiu relativ mare, in functie de nevoile fiecarui membru al familiei. Acest tip de proprietate iti optimizeaza intimitatea si iti permite sa te bucuri in liniste de timpul petrecut impreuna. Intr-adevar, spatiul exterior al unei case de tara poate fi amenajat si cu un gazon decorativ, o zona de joaca pentru copii, o piscina, o gradina de legume etc.

Fie ca doresti sa investesti intr-o proprietate de inchiriat sau sa cumperi o proprietate pentru tine cu spatiu, o casa la oras este un pariu sigur. Intr-adevar, acest tip de proprietate este potrivit pentru mai multe profiluri de cumparatori, fie ca esti singur, in cuplu sau cu copii. Retine ca locuinta unifamiliala este mai usor de gasit in orasele de dimensiuni medii. Desi gradina din jur este adesea mica, o casa individuala ofera o suprafata mare de locuit care poate fi folosita in diverse scopuri. Prin urmare, casa de oras iti ofera posibilitatea de a petrece momente de relaxare singur, cu familia sau cu prietenii, profitand in acelasi timp de apropierea de magazine si mijloace de transport.

Cumpara un teren de constructie care ofera o suprafata mare de locuit

Daca iti doresti sa ai suficient spatiu, un teren de constructie este o alegere buna. Acest tip de proprietate iti ofera posibilitatea de a organiza in mod liber interiorul si exteriorul dupa cum doresti, pentru a le adapta la nevoile tale. In general, terenul pentru constructii este gol si are dimensiuni mari. Retine ca terenul pentru constructii este o investitie strategica cu un risc foarte mic si, prin urmare, poate oferi un randament impresionant.