Lasa administrarea imobilului tau pe mana unor specialisti in domeniu

Reprezentantii imobilis.ro dispun de toate resursele necesare pentru a se ocupa de administrarea chiriilor, dar si de realizarea promovarii proprietatilor, a contractelor de inchiriere, precum si celelalte aspecte care vin la pachet cu modernul concept de property management.

administrarea imobilului

Lasa administrarea imobilului tau pe mana unor specialisti in domeniu

A inchiria un imobil presupune mai mult decat gasirea chiriasilor potriviti si colectarea chiriei aferente: este vorba despre un proces continuu, care necesita atentie si timp. Reprezentantii imobilis.ro dispun de toate resursele necesare pentru a se ocupa de administrarea chiriilor, dar si de realizarea promovarii proprietatilor, a contractelor de inchiriere, precum si celelalte aspecte care vin la pachet cu modernul concept de property management.

Ce presupune property managementul?

Pentru inceput, proprietarii imobilelor trebuie sa se familiarizeze cu ideea de propriety management si trebuie sa stie ca ea reprezinta capacitatea unei terte parti de a manageria o proprietate. Reprezentantii firmei specializate in domeniu stiu cum sa se ocupe in mod profesional de relatia cu chiriasii, cum sa economiseasca timp, prin redactarea unor contracte benefice pentru toate partile, dar si cum sa promoveze fiecare cladire de care se ocupa, astfel incat sa o faca atractiva pentru cei care nu au suficienti bani pentru a-si cumpara un apartament sau o casa si doresc sa transforme o locuinta inchiriata in caminul personal. Mai mult, property management-ul presupune si rezolvarea situatiilor neplacute care pot aparea in perioada in care chiriasii de bucura de apartamente in cladirile rezidentiale. Poate fi vorba despre intreruperi ale apei, defectiuni tehnice sau reparatii necesare pentru un trai comod si confortabil.

Cand se recomanda utilizarea serviciilor unei firme specializate in reprezentare dezvoltator imobiliar?

Raspunsul este unul simplu: atunci cand oamenii de afaceri detin mai multe cladiri in oras. Avand un numar mare de imobile, proprietarii nu au suficient timp la dispozitie pentru a se ocupa de fiecare constructie ridicata, iar cea mai eficienta metoda de a obtine veniturile necesare este aceea de a lasa totul in seama unor profesionisti in domeniu. De asemenea, property management-ul este o solutie perfecta pentru cei care vor sa valorifice imobilele pe care le au, dar in care nu locuiesc. In loc sa lase apartamentele nelocuite, oamenii trebuie sa gaseasca o solutie prin care acestea sa fie intretinute in continuare, iar inchirierea lor este cea mai buna alternativa!

Administrarea chiriilor | reprezentare dezvoltator imobiliar | imobilis.ro

reprezentare dezvoltar imobiliar

Piata imobiliara este una care se dezvolta foarte repede, tocmai pentru ca oamenii au nevoie mereu de un loc in care sa stea si pe care sa-l transforme in ,,acasa”. Daca in strainatate, conceptul porivit caruia tinerii prefera, de cele mai multe ori chiria datorita libertatii de a se muta oricand, in Romania, studentii prefera aceasta varianta intrucat este una atractiva din punct de vedere financiar, in detrimentul locuirii intr-un camin sau a accesarii unui credit bancar pentru o perioada foarte lunga!