Trenduri de vopsea pentru pereti in 2020

Cand vine vorba de design, unul dintre cele mai importante lucruri care pot stabili starea de spirit pe care o ofera o camera, este nuanta sa. Culoarea unei camere poate trezi stari de anxietate sau entuziasm, de aceea vopseaua poate crea o adevarata opera de arta.

vopsea pentru pereti

Cand vine vorba de design, unul dintre cele mai importante lucruri care pot stabili starea de spirit pe care o ofera o camera, este nuanta sa. Culoarea unei camere poate trezi stari de anxietate sau entuziasm, de aceea vopseaua poate crea o adevarata opera de arta. Vestea buna este ca vopseaua nu este permanenta, iar schimbarea acesteia sau adaugarea unor alte nuante alaturi sunt doua dintre modalitatile care transforma o camera fara mult efort.

Trenduri de vopsea pentru pereti in 2020

Vopseaua alba poate parea o alegere atemporala, dar avand in vedere recomandarile specialistilor in design interior, incaperile albe nu se vor degrada. Ei recomanda proprietarilor caselor sa renunte la griurile care au dominat in ultimii ani si sa imbratiseze noile nuante neutre, care sunt mai calde si mai complexe.

Rozul va fi inca in trenduri. O nuanta placuta este cea de roz pudrat, potrivita pentru o camera de zi sau un dormitor pentru oaspeti.

Un strop de portocaliu aprins in camera unui copil sau in camera de zi este perfect. Acest ton indraznet de portocaliu va avea rolul central in orice incapere. Oamenii nu trebuie sa se teama a experimenta culori stralucitoare inedite – pana la urma, peretii pot fi revopsiti oricand anul viitor, cand este posibil ca nuanta sa nu mai faca parte din trenduri.

Nuantele de albastru vor fi intotdeauna placute. Nu prea intunecat si nici prea deschis, albastrul va adauga un strop de culoare si de modern in orice camera a casei. Spre exemplu, o baie vopsita in albastru va avea un aer sofisticat si distractiv. Culoarea se va potrivi perfect cu elementele neutre din camera. Albastrul navy este foarte potrivit pentru camera de zi, iar in combinatie un mobilier din lemn, alaturi de accente de mov si crem va oferi o atmosfera prietenoasa, casual.

Culoarea verde smarald este in tendinte de ceva vreme si reuseste sa scoata din anonimat o incapere a caminului. Este o culoare uimitoare, care transmite energii pozitive si face ca atat oaspetii, cat si proprietarii sa se simta extraordinar in camera. In plus, caminul se va simti ca un colt de natura relaxant.