Cum se realizeaza un implant dentar

Sanatatea orala este extrem de importanta pentru un zambet frumos si stralucitor. Dintii trebuie ingrijiti cu mare atentie pentru a nu se deteriora in timp si pentru a-si pastra rezistenta o vreme cat mai indelungata. Exista insa situatii cand pacientii isi pierd unul sau mai multi dinti si iau decizia de a apela la inserarea unui implant dentar in Bucuresti la clinica stomatologica Elveto Dent pentru a-si redobandi increderea in sine.

Cum se realizeaza un implant?

Procedura de insere a unui implant dentar nu este foarte complicata si nici nu cauzeaza dureri semnificative ca intensitate. Medicina a evoluat extraordinar de mult, iar medicii dispun acum de proceduri si aparaturi medicale care nu doar simplifica procedurile stomatologice, ci si diminueaza semnificativ disconfortul resimtit de pacienti.

In prima faza, medicul stomatolog va curata locul pentru a pregati gingia. In cazul in care mai exista mici colturi ale radacinii, acestea trebuie indepartate in totalitate. Implantul propriu zis este de fapt un surub realizat, de regula, din titan, care se monteaza in gingie si care tine locul radacinii dintelui. Materialul din care este confectionat trebuie sa fie de o calitate superioara pentru a nu exista riscul dezvoltarii unei infectii.

Organismul are nevoie de o perioada de pana la 4-6 luni pentru a se acomoda cu noul corp. Daca totul decurge conform planului, medicul poate trece la faza a doua si anume la montarea coronitei. Odata cu finalizarea acestui pas, pacientul se poate bucura de un nou zambet.

Lipsa unui dinte poate duce in timp la deformarea intregii danturi, precum si la modificarea maxilarului. Realizarea unei astfel de interventii este mai mult decat necesara pentru protejarea dintilor, dar si pentru pastrarea unui zambet larg.

Implant dentar in Bucuresti | Clinica dentara Elveto Dent | Elveto-Dent.ro

implant dentar in Bucuresti

Clinica dentara Elveto Dent realizeaza astfel de interventii de peste 17 ani, rezultatele fiind cu adevarat spectaculoase. In plus, pacientii au parte de servicii variate: endodontie, estetica dentara sau ortodontie. Orice problema isi gaseste rezolvarea, indiferent de gradul de complexitate.

Pentru detalii suplimentare despre procedurile realizate, dar si despre preturile practicate, pacientii pot accesa site-ul Elveto-Dent.ro. Cabinetul este deschis in fiecare zi a saptamanii, duminica fiind alocata cu precadere urgentelor stomatologice.