Implant dentar in Bucuresti: 3 avantaje ale implanturilor dentare

implant dentar

Tot mai multe persoane apeleaza la implant dentar in Bucuresti, pentru ca au inteles care sunt avantajele oferite de aceste lucrari protetice atat pe termen scurt, cat si pe termen lung. Dintre toate lucrarile protetice, implanturile dentare nu sunt doar cele mai durabile, ci si cele mai confortabile. In plus, la ImplantologieSector4.ro pacientii beneficiaza de preturi promotionale, astfel incat sa poata beneficia de lucrari si servicii medicale optime, cu investitii cat mai bune.

Un implant dentar in Bucuresti ofera durabilitate extinsa

Toate persoanele care apeleaza la clinica stomatologica in sector 4 pentru implant dentar, beneficiaza de durabilitate extinsa a lucrarilor. Implanturile dentare sunt lucrari protetice care sunt formate dintr-un bont protetic, realizat in majoritatea cazurilor din titan si dintr-o coronita ce se monteaza pe bontul protetic. Acest bont protetic functioneaza ca o radacina a unui dinte, cu singura exceptie ca este mult mai rezistent decat radacina normala. Deoarece este implantat in osul maxilar, implantul poate sa reziste foarte mult, chiar pe toata durata de viata a pacientului, cu conditia sa fie bine intretinut si sa se respecte recomandarile specialistilor in acest sens.

Masticatia nu este afectata

Spre deosebire de protezele totale sau partiale, in cazul implanturilor dentare masticatia nu este afectata de prezenta acestora. In cazul protezei dentare, exista o perioada de acomodare de minim o luna, in care pacientul simte disconfort atunci cand trebuie sa mestece, pana cand proteza se aseaza bine pe gingii. Pentru ca implanturile inlocuiesc perfect dintii naturali, aceasta problema nu apare si in cazul lor.

Clinica stomatologica in sector 4 | Implant dentar in Bucuresti | ImplantologieSector4.ro

clinica stomatologica in sector 4

Gustul nu este afectat

In momentul in care sunt purtate proteze dentare complete in special sus, gustul va fi afectat. Protezele superioare acopera o mare parte a valului palatin, ceea ce inseamna ca suprafata cu care persoana in cauza poate simti gustul este mult mai mica. Cerul gurii este responsabil pentru gustul amar, care va fi resimtit in procent mai mic din cauza faptului ca aceasta zona este acoperita de proteza. Sunt persoane care ar putea crede ca acesta este un lucru benefic, insa absenta gustului amar din compozitia alimentelor determina modificarea completa a aromei unui preparat.

In cazul implanturilor dentare, acest lucru nu se mai intampla pentru ca implantul ocupa locul unui dinte, de unde rezulta ca toate tesuturile senzoriale sunt neatise si functioneaza la fel ca inainte. Toate aceste avantaje fac ca implanturile dentare sa fie cea mai buna solutie in primul rand pentru o viata confortabila.