Principalele tratamente de estetica dentara de la o clinica dentara

clinica dentara

Apeland la medicii specialisti de la Plaza Dent, o clinica dentara din Bucuresti, oamenii pot avea acces la cele mai noi tehnici de estetica dentara aparute. Medicii stomatologi incearca intotdeauna sa se adapteze nevoilor fiecarui pacient, oferind diagnostice si tratamente eficiente, pentru ca problemele lor sa se rezolve fara durere si in timp rapid.

Tratamentele ce tin de estetica dentara realizate de clinica Plaza Dent au ca scop principal preventia. Pentru ca incercarile medicilor de a preveni afectiunile dentare sa aiba rezultatele propuse, este esentiala colaborarea din partea pacientilor. In acest sens, oamenii trebuie sa isi rezerve timp pentru vizitele regulate la medicul dentist si nu doar in momentele in care problemele se agraveaza, iar durerile nu le dau pace.

Obiceiuri sanatoase pentru ingrijirea dintilor

Mergand la dentist in mod regulat, urmand o dieta echilibrata care cuprinde atat fructe, cat si legume, precum si renuntand la produsele zaharoase, tutun si alcool, dantura va fi sanatoasa si cu un aspect ingrijit.

Periutele de dinti trebuie folosite in functie de fiecare dantura in parte, iar medicii dentisti pot recomanda cel mai bun model pacientilor. In acelasi timp, este importanta calitatea pastei de dinti si introducerea in rutina zilnica a atei dentare. Toate acestea trebuie sa devina un stil de viata, impreuna cu apelarea de medicul dentist pentru efectuarea unei curatari aprofundate cel putin anual.

Tehnici de estetica dentara pentru un zambet natural, sanatos

  • Fatete Lumineers

Printre tehnicile de estetica dentara puse la dispozitie de catre clinica Plaza Dent se numara aplicarea fatetelor Lumineers. Acest tip de fatete necesita o deosebita atentie la aplicare, iar tot procesul poate fi efectuat doar de catre medicii stomatologi licentiati.

Marele avantaj al acestui tip de fatete este aspectul deosebit de fin, cu toate astea corectand excelent forma inestetica a dintilor. Fatetele sunt reversibile, deci pot fi inlaturate oricand fara a afecta dantura.

Clinica dentara din Bucuresti | Endodontie in sector 6 | PlazaDent.ro

endodontie in sector 6

  • Endodontia

Dintii nu trebuie sa fie sanatosi doar la exterior, dar si la interior! De acest aspect se ocupa ramura stomatologiei denumita endodontie. Multumita medicilor ce se ocupa de endodontie in sector 6, Plaza Dent, pot fi salvati dintii afectati care in caz contrar ar trebui sa fie extrasi.

Amanarea interventiilor ce tin de aceasta ramura a medicinei duc la afectiuni mult mai grave, ce se pot extinde catre maxilar.  Pentru aceste tratamente, dar si multe altele, oamenii acceseaza site-ul PlazaDent.ro, unde sunt disponibile atat detalii din partea medicilor experimentati, cat si costurile prezentate transparent.