3 motive pentru care ar trebui sa cumperi calculatoare refurbished

calculatoare refurbished

Cei care cauta calculatoare ieftine stiu ca le pot gasi second-hand, numai ca in ceea ce priveste performantele, este posibil ca acestea sa nu se ridice la nivelul dorit de cumparatori. Astfel ca se cei care au nevoie urgenta de un calculator se vad nevoiti fie sa amane achizitia, fie sa apeleze la un imprumut.

Exista insa o solutie avantajoasa, pentru care nu trebuie sa scoata din buzunar sume mari de bani, mai ales daca acestea afecteaza grav bugetul familiei. Aceasta solutie este reprezentata de calculatoarele refurbished.

Pentru cei care nu stiu ce inseamna „refurbished”, acest termen – folosit in special pentru echipamentele electronice – se refera la produsele returnate catre producator fie de la showroom-uri, unde au fost folosite pentru prezentare, fie de la companii cu multi angajati, care practica leasing-ul de calculatoare, pentru a-si permite sa-si actualizeze permanent dotarile IT cu cele mai noi tehnologii.

Principalele motivele pentru care oamenii ar trebui sa se reorienteze catre astfel de echipamente IT sunt:

  • Calculatoarele refurbished au preturi avantajoase

Fiind vorba despre produse care au mai fost utilizate, aceste beneficiaza de un pret special, mai mic cu pana la 50% decat in cazul laptopurilor noi. Astfel ca este o buna solutie pentru cei care sunt foarte atenti la buget si doresc sa cumpere calculatoare ieftine, dar bune.

  • Sunt la fel de performante ca cele noi

Calculatoarele refurbished trec, inainte de a fi vandute, printr-un amplu proces de verificare si reconditionare. Prin acest proces, tehnicienii sterg complet memoria acestora si inlocuiesc componentele care sunt deteriorate sau nu functioneaza corect.

Calculatoare refurbished | Calculatoare ieftine | It-Sh.ro

calculatoare ieftine

De asemenea, se acorda atentie si la aspectul estetic, astfel incat la final, acestea sa fie similare variantelor noi, atat in ceea ce priveste aspectul, cat mai ales performantele.

It-Sh.ro este un magazin online este unul dintre locurile in care pot fi gasite astfel de device-uri, la preturi bune si care detine propria echipa de tehnicieni.

  • Este o metoda ecologica

Cei care aleg componente IT utilizate participa activ la demersurile de protejare a mediului, evitand astfel contaminarea mediului cu substante nocive.

Prin urmare, toti au de castigat in urma cumpararii de computere refurbished.