3 motive principale sa alegi o motocoasa de la un producator bun 

motocoasa de umar

O achizitie inteleapta se face pornind de la notorietatea si reputatia producatorului, pentru ca nu se poate vorbi de un produs bun in absenta unui producator bun. Cand vine vorba de o motocoasa de umar, lucrurile sunt cu atat mai clare.

Daca producatorul investeste in calitatea produselor, in tehnologii noi si in cercetare, beneficiile nu vor intarzia sa apara in randul cumparatorilor, care se vor bucura de produse eficiente, durabile si performante.

Un exemplu de producator bun este Ruris, ce are o experienta de peste 25 de ani pe piata motoutilajelor si a produselor pentru curte si gradina. In toti acesti ani, portofoliul companiei s-a extins la peste 200 de produse, ce pot fi vizualizate pe site-ul oficial al brandului romanesc – Ruris.ro.

Iata 3 motive pentru care trebuie cumparate motocoase de la producatorii buni, precum Ruris

  • Produsele sunt realizate dupa tehnologii noi

Producatorii buni investesc constant in solutii fiabile, eficiente si de buna calitate, utilizand materiale bune si combinand design-ul modern si tehnologia de ultima ora, pentru a crea produse performante.

Motocoasa de umar | Remorca motosapa | Ruris.ro

remorca motosapa

  • Produsele beneficiaza de garantie si service

Un producator bun este cel care pune pe primul loc satisfactia clientilor sai. Pentru acesta, misiunea sa nu se incheie in momentul in care vinde un anumit bun sau serviciu, ci urmareste ca experienta clientului sa fie una placuta si dupa achizitie, oferindu-i garantie si posibilitatea de a aduce produsul in service, daca se defecteaza.

Ruris are o retea de peste 200 de service-uri partenere, in care se ofera consiliere inainte, dar si dupa vanzare, iar specialistii cu experienta raspund cu promptitudine problemelor semnalate.

  • Se pot gasi cu usurinta piese de schimb originale

La fel de important este ca producatorii sa puna la dispozitie oamenilor piese de schimb originale, ce se potrivesc perfect utilajelor. In cazul motocoaselor, se pot deterioara anumite piese (autocut, discul de tuns iarba, suportul de maner, fir etc.).

Ruris ofera in acest caz o varietate de accesorii (autocut cu incarcare rapida, autocut pentru defrisare, disc cu 3 taisuri, fire pentru trimmer sau echipamente de protectie) si consumabile (uleiuri, vaselina etc). In cazul motoutilajelor, se pot gasi de asemenea accesorii utile, cum ar fi o remorca motosapa, perfecta pentru depozitarea si transportul diverselor bunuri.

In concluzie, alegand un producator bun, cumparatorul se va putea bucura de produse de calitate si de de servicii complete, care continua si dupa momentul achizitiei.