Caderea parului: 3 produse naturale pentru intarirea firului de par

produse naturale

Caderea parului este un fenomen normal si natural. Parul este un organism viu alcatuit din fibre, minerale si vitamine si, odata ce sursa de energie este epuizata, pur si simplu moare, cade si este inlocuit cu par nou.

La unele persoane, insa, caderea parului apare mai des si intr-un mod mai putin natural, iar acest lucru se poate datora unor cauze mai mult sau mai putin frecvente. Combaterea caderii parului cu produse naturale este nu numai posibila, ci si eficienta.

  • Suc de lamaie

Lamaia se numara printre cele mai renumite si consumate citrice din lume. Este bogata in vitamina C, acid folic, vitamina B si saruri minerale. Datorita proprietatilor si compozitiei sale, ajuta la contracararea formarii matretii si a slabirii foliculilor de par.

Un remediu natural ideal nu numai in lupta impotriva caderii parului, ci si pentru a controla parul cret si a da stralucire parului.

  • Ulei de cocos

Uleiul de cocos este foarte renumit pentru utilizarea sa in domeniul frumusetii si ingrijirii pielii. Acesta este un ulei vegetal care se extrage din nuca de cocos, fructul unei plante care creste in tarile tropicale, bogat in proprietati nutritionale, vitamine, acizi grasi saturati.

In special, uleiul de cocos este cunoscut a fi utilizat in tratamentul caderii parului. Nu numai atat, dar uleiul vegetal de nuca de cocos este capabil sa contracareze caderea parului si matreata si are un efect de restructurare real. De fapt, acest produs este capabil sa repare majoritatea daunelor suferite de scalp, oferind parului o noua stralucire si o noua rezistenta.

  • Avocado

Cunoscut si ca un superaliment, este de fapt un aliat puternic in ingrijirea parului. Este ideal in pregatirea unei masti eficiente pentru a preveni caderea parului. Este suficient sa se aplice pe scalp, cu o jumatate de ora inainte de samponare, masandu-l usor pana cand devine omogen intr-o suspensie. Piureul de avocado este, de asemenea, ideal pentru persoanele cu par deosebit de uscat.