Tipuri de masini din flota WLC rent a car potrivite pentru familii

Rent a Car

Cei care locuiesc in capitala si sunt in cautarea unor recomandari de masini de inchiriat pentru excursiile facute impreuna cu familia, au ajuns in locul potrivit! In acest articol, persoanele interesate vor gasi informatii relevante cu privire la cele mai potrivite tipuri de masini pentru calatoriile in care vor pleca toti membrii familiei, parinti si copii.

Intotdeauna este o idee buna ca familiile care au timpul necesar sa faca escapade in locuri dragi sau chiar in locuri pe care cei mici inca nu le-au vizitat. In fond, cele mai placute experiente si cele mai frumoase amintiri au legatura cu vacantele,

indiferent daca este vorba despre orase descoperite la pas, despre o escapada la mare sau despre petrecerea timpului in liniste, la munte. Oricare ar fi itinerariul stabilit, va fi nevoie sa se gaseasca o companie de masini de inchiriat in Bucuresti din a carei flota fac parte si autoturisme family-friendly.

Unde pot fi gasite servicii Rent a Car potrivite pentru familii?

WLC Rent a Car vine in intampinarea nevoilor clientilor cu masini potrivite pentru excursiile de familie: SUV-uri, VAN-uri si masini din categoria Medium. Toate modelele pot fi vizionate pe site-ul Inchirieri-Masini.ro iar motivele pentru care acestea reprezinta cea mai buna alegere sunt expuse in cele ce urmeaza.

Autoturisme SUV

SUV-urile sunt in topul alegerilor celor care calatoresc impreuna cu familia. Pe langa confort, acestea aduc si o nota sofisticata prin designul pe care il au, performanta ridicata si functionalitate sporita. Aceste tipuri de autoturisme sunt potrivite atat pentru excursiile la munte, cat si pentru un city break.

Masini de inchiriat in Bucuresti | Rent a car | Inchirieri-Masini.ro

masini de inchiriat in Bucuresti

Autoturisme VAN

Pentru familiile mari, minivan-urile sunt cea mai buna alegere, avand o capacitate de 8 locuri si oferind posibilitatea de a transporta foarte multe bagaje, suficiente pentru o vacanta prelungita.

Autoturisme Medium

Pentru o familie formata din 3-4 membri poate fi suficient un autoturism incadrat in categoria medium. Acestea sunt practice si accesibile la pret, perfecte pentru destinatiile aglomerate, putand fi parcate cu usurinta, dar si suficient de incapatoare pentru a transporta bagaje pentru cateva zile.