Totul despre taxele suplimentare de inchiriere auto la WLC

Din fericire pentru clientii WLC, Craiova rent a car, multe dintre aceste taxe sunt incluse in pret, iar la cererea unor servicii suplimentare se vor aplica taxe suplimentare. Toate acestea vor fi inscrise in contractul de inchiriere. Pentru a afla mai multe detalii, accesati craiovarentacar.ro

inchiriere auto

Atunci cand doriti sa inchiriati o masina, intrebati de taxele suplimentare care ar trebui platite in afara pretului de inchiriere auto, pentru a evita surprizele neplacute atunci cand trebuie sa achitati factura emisa. In randurile ce urmeaza veti putea citi despre cateva taxe si cheltuieli pe care le-ati putea intalni atunci cand alegeti sa inchiriati o masina.

Multe companii de inchiriere vor adauga taxe suplimentare pentru drumuri nationale, judetene, comunale pe care urmeaza sa circulati. De asemenea, este posibil sa aveti de achitat o taxa de licentiere a masini sau o taxa de recuperare a energiei.

Daca va ganditi sa returnati masina mai devreme decat la data stabilita, aflati ca nu este intotdeauna o optiunea care va reduce costurile. Unele companii de inchiriere pot percepe o taxa daca returnati masina cu mai mult de 24 de ore inaintea datei stabilite. Aceasta practica are si revers, in sensul ca, si intarzierea returnarii atrage dupa sine taxe suplimentare.

Daca doriti inchirierea unei masini direct din aeroport, taxele pot creste considerabil, aplicandu-se aici si taxa de acces in aeroport si taxa de transfer. Din fericire, We Love Cars are servicii de rent a car in aeroport Craiova, pentru care pretul este in totalitate inclus in oferta de baza a inchirierii.

Combustibilul este o alta nisa de taxare suplimentara, in sensul ca masina va este pusa la dispozitie cu rezervorul plin si trebuie returnata la fel. In caz contrar, clientul va fi taxat suplimentar pentru nerespectarea acestei reguli. In acest caz exista diverse oferte pe care companiile le adopta si le aplica in functie de cerintele clientului, nu ar trebui sa va speriati, doar sa discutati toate aceste aspecte inainte de semnarea contractului de inchiriere.

Cel mai bun serviciu de inchiriere auto din Craiova | Craiova rent a car craiovarentacar.ro

Craiova rent a car

Din fericire pentru clientii WLC, Craiova rent a car, multe dintre aceste taxe sunt incluse in pret, iar la cererea unor servicii suplimentare se vor aplica taxe suplimentare. Toate acestea vor fi inscrise in contractul de inchiriere. Pentru a afla mai multe detalii, accesati craiovarentacar.ro si/sau contactati telefonic sunand la numerele de pe site. Orice intrebare ati avea, operatorii call-center va vor lamuri in cel mai scurt timp posibil!