Principalele diferente intre un scaun cu rotile manual si unul electric

Scaunul cu rotile manual este perfect pentru persoanele care au nevoie de ajutor in timpul mersului, atat pentru interiorul, cat si pentru exteriorul locuintei. Pentru a folosi un astfel de scaun, este importanta puterea si miscarea eficienta a mainilor.

fotoliu rulant

Un scaun cu rotile are capacitatea de a imbunatati in mod considerabil calitatea vietii unei persoane cu dizabilitati, fie ca este vorba despre o dizabilitate temporara, fie ca e vorba despre una permanenta. Persoanele care nu se pot deplasa au, astfel, capacitatea de a continua sa faca ceea ce le face placere, cu foarte putin ajutor din partea celor din jur.

Magazinul online www.magazinulortopedic.ro ofera pacientilor interesati de ridicarea nivelului de trai modele de scaune cu rotile, precum si fotoliu rulant confortabil si usor de utilizat.

Scaun cu rotile manual vs. scaun cu rotile automat

Scaunul cu rotile manual este perfect pentru persoanele care au nevoie de ajutor in timpul mersului, atat pentru interiorul, cat si pentru exteriorul locuintei. Pentru a folosi un astfel de scaun, este importanta puterea si miscarea eficienta a mainilor. In cazul in care pacientii nu dispun de forta necesara pentru a dirija scaunul cu rotile, exista si modele cu manere pentru insotitor. Scaunele cu rotile manuale au roti mai mari si suporturi pentru impins, menite sa usureze manevrarea acestora.

Scaun cu rotile | fotoliu rulant | diverse modele de scaune cu rotile pe www.magazinulortopedic.ro

scaun cu rotile

Pe de alta parte, fotoliul rulant sau scaunul cu rotile electric este ideal pentru persoanele care nu pot impinge un scaun cu rotile mobil, insa isi doresc independenta. Fotoliile rulante sunt usor de manevrat si de ajustat, in asa fel incat sa corespunda nevoilor pacientilor si nici nu sunt foarte costisitoare.

Inainte de a alege un scaun cu rotile sau un fotoliu rulant, este important ca pacientii sa tina cont de anumite criterii, si anume: sa fie usor de transportat si depozitat, sa ofere confort, rezistenta, manevrabilitate si sa aiba un sistem de franare bine pus la punct.

De unde cumperi scaun cu rotile sau fotoliu rulant?

Magazinul online magazinulortopedic.ro propune clientilor cele mai bune solutii, constand intr-o gama variata de dispozitive medicale si de produse oferite la cele mai inalte standarde de calitate, livrarea fiind facuta in cel mai scurt timp, iar preturile fiind competitive.

De la fotolii rulante la scaune cu rotile, de la saltele antiescare si scune WC pentru camera, pana la cadre de mers, toate dispozitivele sunt puse la dispozitia clientilor aflati in imposibilitatea de a se deplasa, dar si in imposibilitatea de a avea grija de ei insisi. Aceste dispozitive permit o deplasare usoara, ofera libertate si confort si nu permit producerea incidentelor nedorite, fiind fabricate din materiale rezistente.

Indiferent de problema de sanatate, de bugetul pe care il au la dispozitie, pacientii sunt invitati sa investeasca in dispozitivele ortopedice care sa le ridice nivelul de trai.