Alege sa conduci preventiv la volanul unei masini de inchiriat

rent a car de la aeroport Craiova

Conducatorii auto care sunt la volanul unei masini de inchiriat din Craiova trebuie sa conduca preventiv de fiecare data cand se urca la volan, indiferent ca este vara sau iarna. De fapt, conducerea preventiva ar trebui efectuata indiferent daca masina condusa este personala sau de inchiriat, pentru integritatea soferilor, pietonilor si celorlalti participanti la trafic. Este foarte important ca orice conducator auto sa conduca preventiv, indeosebi o masina inchiriata pe timp de iarna.

Conducerea unei masini de inchiriat din Craiova in mod preventiv – ce conduita trebuie sa aiba soferii pe timp de iarna la volan?

Conducerea preventiva este necesara in orice anotimp, dar mai ales pe timp de iarna, cand stilul de condus trebuie imbunatatit, mai ales in conditiile unui carosabil umed sau acoperit de zapada, gheata ori polei, cand conditiile de trafic sunt dificile.

A conduce preventiv pe timp de iarna o masina inchiriat in sistemul rent a car de la aeroport Craiova pe perioada iernii este obligatorie pentru soferii care tin la sanatatea lor, a pasagerilor si a celorlalti participanti la trafic. Exista situatii cand iarna, soseaua pare in regula, dar de fapt este acoperita cu un strat de polei foarte subtire.

Rent a car de la aeroport Craiova | Masini de inchiriat din Craiova | CraiovaRentaCar.ro

masini de inchiriat din Craiova

Aceasta este una din cele mai periculoase situatii. Cand drumul este acoperit de polei si evenimentele neplacute se pot intampla in oice moment, este indicata folosirea franei de motor si evitarea franarii bruste. De asemenea, se recomanda pastrarea unei distante apeciabile fata de masina din fata si circulatia cu luminile de intalnire pornite, chiar daca afara este zi, ca si parte a condusului preventiv.

Clientii firmei CraiovaRentaCar.ro trebuie sa fie foarte atenti pe drumurile acoperite de polei, mai ales cele de sub poduri si pe poduri, unde curentii de aer sunt foarte puternici. Conducerea preventiva este necesara atunci cand afara este ceata si vizibilitatea este scazuta.

Ceata, de fapt, este unul din factorii din cauza caruia se produc numeroase accidente cu urmari grave. Pentru a evita implicarea in accidente rutiere cu masini de inchiriat, este recomandabila pastrarea unei distante mai mari fata de autoturismul din fata.