Care sunt cele mai intalnite tematici la torturi pentru copii in anul 2022?

Daca in trecut, petrecerile pentru copii erau organizate intr-un mod mai simplist, la momentul actual, realitatea a devenit cu totul alta. Parintii cauta sa-i ofere copilului o zi aniversara de neuitat. Din acest motiv, comenzile de torturi pentru copii au devenit ceva cunoscut.

Momentul in care sarbatoritul ajunge sa sufle in lumanari trebuie sa se situeze printre cele mai memorabile clipe ale unei petreceri. In acest caz, tortul joaca un rol foarte important.

Cele mai intalnite tematici pentru torturi pentru copii la momentul actual

Copiii din ziua de azi sunt cei mai influentati de procesul digitalizarii, comparativ cu generatiile trecute. In urma acestui aspect, nu este de mirare faptul ca cele mai cautate tematici pentru tort, la ora actuala, sunt inspirate din jocuri video sau seriale. In acest articol au fost identificate doua dintre cele mai intalnite subiecte abordate de un tort:

  1. League of Legends

League of Legends este considerat ca fiind cel mai popular joc la momentul actual, cu milioane de jucatori raspanditi prin intreaga lume. Doua echipe, cu cate 5 campioni fiecare, ajung sa se infrunte pe asa numitele Campii ale Dreptatii. Strategia, itemizarea, cunostintele generale ale jocului, cat si abilitatile jucatorului sunt factori ce contribuie la obtinerea victoriei.

Jocul este foarte competitiv. Sunt organizate numeroase turnee, atat pe plan local, cat si mondial. Premiile pot consta in sume considerabile de bani, articole de imbracaminte personalizate, figurine, etc. Urmarind toate aceste aspecte, nu este de mirare ca jocul obtine tot mai multi jucatori din randurile copiilor.

  1.  Fortnite

Fortnite este un joc de tipul battle royale; dintr-un numar mare de jucatori, doar cel mai bun supravietuieste pana la finalul partidei. Pentru a deveni un jucator de top, trebuiesc deprinse cunostinte ale jocului si abilitati necesare. De asemenea, creativitatea joaca un rol important. Copiii pot deveni captivati de acest joc inca de la o varsta frageda.

Mai multe informatii pot fi gasite la eTorturi.ro.

Torturi pentru copii | eTorturi.ro

Torturi pentru copii

Unde poti gasi astfel de torturi

Torturi ce abordeaza tematicile respective pot fi intalnite la eTorturi.

Un astfel de tort va garanta o aniversare memorabila pentru oricare copil pasionat de jocurile respective.