Cat de profitabile sunt anticariatele care cumpara carti pentru clienti?

cumpar carti vechi

Orice roman are cel putin 10 volume in biblioteca s-a gandit macar odata cat de profitabila s-ar dovedi a fi vanzarea lor. In ultimii ani, piata anticariatelor a cunoscut o crestere exponentiala ceea ce a dus la simplificarea tranzactiilor de genul acesta.

Vanzarea se realizeaza mult mai simplu si mult mai rapid, castigurile fiind direct proportionale cu volumul sau valoarea cartilor. Achizitii-Carti este unul dintre acele anticariate care cumpara carti, indiferent de domeniu sau editura.

De ce ar trebui vandute volumele acestor anticariate care cumpara carti?

Exista mai multe motive pentru care clientii ar trebui sa ia in calcul acest serviciu:

  • comoditate – multe dintre anticariate se deplaseaza la domiciliul clientului pentru o evaluare gratuita. In plus, acestia ridica inclusiv cartile, indiferent de cantitate;

  • un extra castig – banii obtinuti in urma vanzarii pot reprezenta o suma frumusica. In functie de volumul cartilor sau de valoarea acestora, vanzarea se poate transforma intr-un business cu adevarat profitabil;

  • plata integrala garantata – conform informatiilor publicate pe site-ul Achizitii-Carti.ro, platile se fac cash, chiar la domiciliu, la momentul achizitiei. Pentru fiecare titlu in parte se va face o evaluare cat se poate de corecta, tinandu-se cont de editura, anul aparitiei, autor sau domeniu;

  • protejarea mediului – revinderea cartilor vechi ajuta si la protejarea mediului inconjurator. Poluarea este o problema serioasa ce necesita actiuni rapide la nivel mondial pentru scaderea efectelor nu doar asupra naturii, ci si asupra oamenilor.

Echipa de la Achizitii-Carti cumpara carti vechi si noi, indiferent de motivul vanzarii. Domeniile sunt dintre cele mai diverse, de la arta si albume, la carti bibliografice, dictionare, istorie, geografie, religie, la stiinte si carti tehnice.

Anticariate care cumpara carti | cumpar carti vechi | Achizitii-Carti.ro

Anticariate care cumpara carti

La un astfel de serviciu pot apela cu incredere chiar si persoanele juridice, adica firme care au avut nevoie la un moment dat de carti de specialitate pentru instruirea angajatilor sau firme care detin depozite de carte si din varii motive doresc sa le lichideze.

Banii obtinuti in urma acestei mici afaceri pot fi folositi pentru cumpararea altor carti, in cazul pasionatilor de lectura sau pot fi reinvestiti in diverse lucruri (de la obiecte de natura casnica necesare oricarei locuinte si pana la haine sau chiar vacante).