Ce trebuie sa stii despre inserarea unui implant dentar?

implant dentar

Implanturile dentare au scopul de a inlocui dintii cazuti si de a recapata rezistenta structurii dentare de care are nevoie orice persoana pentru sanatatea sa orala.

Cu alte cuvinte, implantul dentar consta intr-o radacina inlocuitoare, realizata din titan pur, care este biocompatibila cu corpul uman. De asemenea, se comporta ca un dinte natural, astfel ca pacientul nu va fi nevoit sa ii acorde un tratament special.

Persoanele care vor sa isi insereze un implant dentar in Bucuresti, pot lua in considerare clinica Elveto Dent, care este amplasata in sectorul 2.

7 motive pentru care trebuie sa beneficiezi de un implant dentar

  • Aspect imbunatatit. Implanturile dentare arata si se comporta ca dintii naturali, fiind o varianta permanenta. Doritorii din Bucuresti isi pot aplica acest dispozitiv medical chiar la Elveto Dent, un cabinet stomatologic din Iancului.
  • Capacitate imbunatatita de articulare a cuvintelor. In cazul protezelor dentare, care tind sa se deplaseze oricand, vorbirea articulata poate fi profund afectata. Astfel, implanturile dentare se dovedesc a fi cea mai buna varianta, fiind perfect fixate in radacina structurii dentare.
  • Nivel inalt de confort. Pentru ca incep sa faca parte din configuratia dentara, implanturile elimina disconfortul care ar putea fi resimtit, de exemplu, in cazul folosirii protezelor.

Cabinet stomatologic din Iancului | Implant dentar in Bucuresti | Elveto-Dent.ro

cabinet stomatologic din Iancului

  • Stima de sine ridicata. Implanturile dentare ii pot reda pacientului ocazia de a zambi larg si de a se simti cat mai bine in pielea sa.
  • Sanatate orala imbunatatita. Implanturile dentare asigura stabilitatea de care are nevoie intreaga structura dentara, imbunatatind sanatatea orala pe termen lung.
  • Durabilitate. Implanturile sunt o alternativa durabila, iar, cu o ingrijire adecvata, pot rezista cu succes toata viata.
  • Comoditate. Implanturile dentare nu au nevoie de adezivi sau de alte metode de intretinere suplimentare pentru a functiona in parametri optimi. Au nevoie doar de o ingrijire corespunzatoare, ca cea aplicata dintilor naturali.

Cei care vor sa beneficieze de acest serviciu stomatologic, pot lua in considerare Elveto-Dent.ro, o clinica dentara aflata in Bucuresti, care ofera numeroase servicii.

In concluzie,un implant dentar este una dintre variantele la care oricine poate apela in momentul in care isi pierde un dinte din structura dentara.