Sabotii medicali – un element important al echipamentului medical

Echipamentul pe care il poarta orice cadru medical trebuie sa indeplineasca doua criterii principale: protectia si confortul. Acestea sunt esentiale pentru ca medicii si asistentele sa se poata concentra pe desfasurarea actului medical de buna calitate.

De aceea, este foarte important ca echipamentul pe care acestia il poarta sa fie complet, adica format din uniforma medicala, care este esentiala pentru protejarea impotriva contactarii si transmiterii de agenti patogeni.

De asemenea, si sabotii medicali sunt la fel de importanti, deoarece ofera confort si permit petrecerea unui timp indelungat in picioare, fara ca personalul medical sa se confrunte cu dureri acute de picioare sau spate.

Care sunt calitatile sabotilor medicali?

Pentru a putea beneficia de rolul pe care sabotii medicali il au, alegerea acestui tip de incaltaminte medicala trebuie facuta in functie de anumite criterii, cum ar fi marimea potrivita, materialul de calitate, care sa permita pielii sa respire, si talpa ortopedica.

Sabotii medicali | Uniforme medicale | MediFashion.ro

sabotii medicali

Daca in ceea ce priveste marimea, fiecare individ stie exact de ce masura de pantofi are nevoie, in ceea ce priveste materialul, personalul medical are posibilitatea de a alege saboti realizati din piele naturala, plasa sau microfibra, in functie de preferinte si gradul de confort pe care si-l doresc.

De asemenea, talpa trebuie sa fie usoara si flexibila, dar sa aiba si aspect antiderapant, pentru a nu pune in pericol persoana care poarta sabotii respectivi.

Indiferent de modelul sau tipul de incaltaminte medicala de care au nevoie, medicii si asistentele isi pot gasi perechea potrivita de saboti in magazinul online MediFashion.ro.

Care sunt calitatile uniformelor medicale?

Toate persoanele care lucreaza in domeniul medical, indiferent de profesie – medic, asistenta sau infirmiera – sau specializare, trebuie sa poarte uniforme medicale. Acestea reprezinta principala modalitate prin care personalul medical se poate proteja impotriva infectarii cu diverse bacterii sau virusuri provenite de la pacienti sau chiar de a le transmite mai departe.

Dar pentru ca gradul de protectie sa fie unul cat mai inalt, este necesar ca aceste uniforme sa fie realizate dintr-un material antimicrobian, imbogatit cu substante speciale, care au un puternic efect antimicrobian.

In concluzie, un echipament medical complet poate fi achizitionat de la MediFashion, unde calitatea este cuvantul de ordine.