De ce sa cumperi carti ieftine dintr-un anticariat?

carti ieftine

Cartile sunt o sursa de inspiratie si de relaxare pentru multe persoane, care simt din cand in cand nevoia sa evadeze intr-o altfel de realitate, una fantastica, una magica sau una science fiction.

Achizitionarea de carti ieftine online, de la un anticariat din Bucuresti, cum este de exemplu Printre Carti poate fi o varianta potrivita pentru persoanele care vor sa le obtina la un pret mult mai avantajos, dar si pentru cele care isi doresc sa cumpere o editie vintage, de colectie.

3 motive pentru cumpararea cartilor ieftine din anticariat

  • Protejarea mediului inconjurator

Cumparatorul are ocazia de a incuraja activitatea de reutilizare a cartilor in momentul achizitionarii lor din anticariat si de a descuraja producatorii sa fabrice noi produse care presupun implicit taierea unui numar prea mare de copaci. In prezent, conform Eurostat, sunt foarte putine persoane din Romania care citesc – doar 6,2%, situand astfel tara pe ultimul loc din Europa. Cu toate acestea, cererea pentru hartie este destul de mare.

Anticariat din Bucuresti | Carti ieftine | Anticariat online | PrintreCarti.ro

anticariat din Bucuresti

  • Descoperirea editiilor de carti care nu se mai gasesc pe piata

Un aspect important de luat in considerare este ca cititorii au ocazia de a descoperi carti care nu se mai gasesc pe piata la ora actuala si care, automat, sunt mai speciale din acest punct de vedere. Sunt multe persoane care prefera sa colectioneze editii si volume vintage, care ar aduce un plus de eleganta si stil oricarei biblioteci.

  • Cartile vechi au un limbaj mai special

Scriitura din cartile vechi este mult mai speciala, abordand un limbaj arhaic, cu multe expresii si formulari ce se foloseau in perioada respectiva. Tocmai acest detaliu, aparent neimportant, ajuta cititorii sa evadeze din timpul prezent si sa fie purtati catre un timp indepartat, din trecut.

Oricine isi doreste sa cumpere carti la un pret mult mai avantajos, poate apela la site-ul PrintreCarti.ro, un anticariat online dotat cu carti din fiecare specializare.

Se pot achizitiona carti din mediul online?

In prezent, era tehnologica a avansat intr-un ritm optimist in ceea ce priveste si posibilitatea anticariatelor de a-si desfasura activitatea atat fizic, cat si online. O varianta de anticariat online poate fi chiar Printre Carti, in cadrul careia se poate gasi o gama variata de produse potrivite pentru orice gusturi si preferinte.

In concluzie, persoanele care vor sa-si cumpere carti la un pret mult mai mic decat cel impus de librarii, pot sa apeleze cu incredere la serviciile pe care le asigura un anticariat.