Dieta cu banane – reguli si sfaturi practice despre cum sa slabesti

dieta cu banane

Bananele sunt o sursa excelenta de fibre si multi nutrienti. Au devenit, de asemenea, componenta principala a dietei cu banane, care permite oamenilor sa slabeasca cateva kilograme in plus fara a fi nevoie sa renunte la gustul dulce, in timpul terapiei de slabire. Care sunt regulile sale?

Bananele sunt un plus sanatos pentru o dieta echilibrata. In primul rand, se caracterizeaza printr-un continut ridicat de fibre, ceea ce contribuie la o mai mare senzatie de plenitudine. Un studiu a constatat ca un consum de 14 grame suplimentare de fibre pe zi a dus la o reducere cu 10% a caloriilor consumate.

Banane – nutrienti

Banana este o adevarata bomba energetica. Contine micro si macroelemente care stau la baza activitatii organelor interne, precum si vitamine si minerale care au grija de starea pielii, oaselor, unghiilor si parului.

Ce este dieta cu banane?

Dieta cu banane este un plan alimentar bazat pe banane bogate in nutrienti. Conform ipotezelor dietei, micul dejun ar trebui sa fie format din banane care pot fi consumate cu apa sau lapte la temperatura camerei. Cu toate acestea, numarul lor este nelimitat – ar trebui sa se consume suficient pentru a nu simti foame.

In a doua parte a zilei, cand este ora pranzului, masa incepe cu o banana. Apoi se poate manca orice fel de mancare din carne sau legume. Dieta nu exclude fast-food-urile si mancarurile grase. De asemenea, ofera posibilitatea de a manca dupa pofta inimii.

Cina, la fel ca si pranzul, ar trebui sa fie formata dintr-o banana, iar restul sa fie compus liber, folosind produsele preferate.

Cea mai importanta premisa a dietei cu banane este consumul de lichide. In timpul zilei, ar trebui consumati aproximativ 2,5-3 litri de apa. De asemenea, este foarte important sa se elimine cafeaua, ceaiul si bauturile carbogazoase zaharoase. Doar apa curata este acceptabila. In plus, intre micul dejun si cina nu sunt permise gustari.