Cele mai ieftine universitati din Ottawa pentru studentii internationali

Ottawa

Studierea intr-o universitate din Ottawa nu este in general foarte scumpa. Un student international, poate obtine o educatie de calitate in Ottawa, fara cheltuieli majore.

Majoritatea tarilor dezvoltate ofera universitati si colegii de scolarizare ieftine sau gratuite pentru studentii internationali.  Interesant este faptul ca, in Ottawa exista colegii la preturi accesibile pentru studentii internationali care ofera o educatie de inalta calitate si care acopera licenta, masterat si doctorat.

De ce ar trebui sa studiez in Canada?

Canada este una dintre destinatiile de top pentru studentii internationali din intreaga lume. A castigat acest loc nu numai datorita taxelor de scolarizare accesibile, asimilarii culturale si cheltuielilor generale scazute, ci si datorita calitatii superioare a educatiei care este oferita prin universitatile canadiene.

Canada s-a dovedit a fi o optiune mult mai viabila pentru populatia vorbitoare de limba engleza din lume, deoarece alte tari precum Germania sau China au bariere lingvistice.

Studentii au o gama variata de domenii pentru a alege dintre: inginerie, arhitectura, antropologie, afaceri, limbi, informatica, economie, drept, matematica, stiinte politice, asistenta sociala, jurnalism, studii canadiene si multe altele.

Exista facultate gratuita in Canada?

In general, educatia este accesibila in Canada, nu este gratuita. Majoritatea universitatilor si colegiilor din Canada percep taxe de scolarizare.

Cele mai ieftine colegii din Ottawa pentru studentii internationali

Universitatea din Ottawa

Este unul dintre cele mai ieftine colegii din Ottawa pentru studentii internationali care doresc sa studieze in Canada. Scoala gazduieste aproximativ 40.712 elevi. O gama larga de cursuri accesibile sunt disponibile.

Universitatea Carleton

Aceasta este specializata in inginerie, managementul afacerilor si stiinte umaniste.

Universitatea Saint Paul

Este o universitate pontificala catolica bilingva. Complet bilingva, ofera instruire in ambele limbi oficiale: franceza si engleza. Colegiul are cele mai reduse taxe de scolarizare din Canada pentru studentii internationali.

Colegiul Universitatii Dominicane

Este o universitate bilingva romano-catolica din Ottawa, Ontario. Ofera un masterat si un doctorat la un pret accesibil. Domeniile sale academice puternice sunt filozofia, istoria si teologia.