Cum alegi cea mai buna canapea extensibila pentru living

canapea extensibila

Un living in care se aseaza o canapea extensibila ofera avantajul utilizarii incaperii si pe post de dormitor, atunci cand este necesar. Canapeaua extensibila ofera numeroase avantaje proprietarilor atunci cand este aleasa corect. Aceasta trebuie sa fie confortabila, sa se potriveasca design-ului casei si sa fie suficient de incapatoare.

Specialistii https://www.casaeduard.ro recomanda ca in ceea ce priveste alegerea celei mai bune canapele extensibile pentru living sa se tina cont si de spatiile de depozitare oferite de aceasta, precum si de materialul din care este confectionata.

Ce trebuie avut in vedere atunci cand se achizitioneaza o canapea extensibila

Alegerea atenta a materialului canapelei este importanta. Aceasta caracteristica se va decide in functie de cine va utiliza canapeaua – o familie cu copii trebuie sa aleaga un material simplu de intretinut si rezistent la pete. In aceeasi situatie se incadreaza si cei care detin animale de companie. In acest sens, sunt avantajoase canapelele fabricate din piele ecologica sau cele din piele naturala.

Unul dintre aspectele importante este spatiul de care proprietarii dispun in casa. In cazul in care canapeaua este comandata online, este esentiala masurarea atenta a incaperii si analizarea dimensiunilor produsului. Exista anumite trucuri de care trebuie tinut cont pentru valorificarea spatiului ce au in vedere canapeaua. Unul dintre acesta se refera la bratele canapelei extensibile, care pot micsora spatiul vizual.

Canapele | Canapea extensibila | CasaEduard.ro

canapele

De asemenea, intre canapea si mobilier trebuie sa existe un spatiu de aproximativ 1-2 metri. In general, pentru a evita senzatia de spatiu redus, intre TV si canapele trebuie sa existe o distanta de cel putin 2 metri.

Sistemul de extensie al canapelei trebuie sa functioneze corect – oamenii sa nu intampine dificultati la extinderea canapelei si sa nu produca sunete neplacute. Canapeaua trebuie sa fie confortabila, mai ales avand in vedere ca intr-o zi, exista posibilitatea de a fi folosita pe post de pat de catre familie sau oaspeti.

Un alt aspect important este posibilitatea de depozitare in interiorul canapelei. Trebuie luat in considerare faptul ca aici pot fi pastrate perne, o pilota sau asternuturi – obiecte necesare in cazul in care canapeaua extensibila va fi utilizata si pentru dormit.