De ce sa iei in considerare folosirea unei perne antireflux pentru un somn linistitor?

Med-Tehnica.ro

Boala de reflux gastro-esofagian ese foarte intalnita in randul populatiei generale, iar simptomele acesteia provoaca un grad destul de mare de disconfort. Regurgitatiile acide ale mancarurilor si lichidelor, precum si senzatia de arsura sunt poate cele mai neplacute simptome prin care se manifesta boala de reflux gastro-esofagian.

Pentru un somn odihnitor, persoanele care au fost diagnosticate cu boala de reflux gastro-esofagian, cu probleme respiratorii sau astm, pot sa aleaga o perna antireflux.

Ce este perna antireflux si cine poate sa foloseasca una?

Perna antireflux este un tip de perna care permite utilizatorului sa adopte o pozitie confortabila in timpul somnului, ridicand partea superioara a corpului. O astfel de pozitie poate fi recomandata in cazul persoanelor care au arsuri la stomac, apnee in somn si alte probleme de sanatate pe fondul carora medicul le-a recomandat sa doarma cu capul mai ridicat. Persoanele care au probleme de respiratie pot folosi o perna antireflux si isi pot monitoriza starea de sanatate acasa folosind un pulsoximetru.

Perna antireflux are o forma inclinata si este mai dura decat o perna obisnuita, iar persoanele care dorm in aceasta pozitie reusesc sa impiedice intoarcerea lichidului gastric din stomac in esofag. Cei care au fost diagnosticati cu boala de reflux gatro-esofagian trebuie sa respecte anumite indicatii cu privire la dieta zilnica si sa adopte schimbari in stilul de viata, folosirea unei perne antireflux fiind o masura eficienta.

Perna antireflux | pulsoximetru | Med-Tehnica.ro

Perna antireflux

Ce alte avantaje mai are perna antireflux?

Disponibila si in magazinul de tehnica medicala Med-Tehnica.ro, perna antireflux este recomandata pentru calmarea arsurilor, prevenirea urcarii sucului gastric in esofag, ameliorarea problemelor respiratorii si a sforaitului. Acest tip de perna se potriveste inclusiv femeilor insarcinate si poate fi utilizata in toate trimestrele de sarcina.

In concluzie, aceasta perna asigura confort sporit pe timpul noptii si ajuta persoanele care au diverse probleme de sanatate sa obtina un somn odihnitor, ceea ce inseamna mai multa energie in timpul zilei. Perna antireflux este unul dintre numeroasele produse disponibile in catalogul Med-Tehnica.ro, unde sunt incluse mai multe dispozitive de reabilitare si dispozitive medicale ce pot fi utilizate acasa pentru monitorizarea si imbunatatirea starii de sanatate.