Eficienta leacurilor babesti in tratarea problemelor organismului

leacurilor babesti

Rezultatele leacurilor babesti au fost demonstrate decenii la randul motiv pentru care sunt folosite chiar si in prezent. Acestea s-au transmis din gura in gura, de la cei mai batrani pana la tinerii care, de cele mai multe ori, sunt sceptici in a le incerca. Solutiile oferite de mame, bunici sunt eficiente si dau roade inca din primul moment asa ca trebui avute in vedere si pe viitor.

Functionarea leacurilor babesti in societatea de astazi

Unele remedii sunt cu adevarat banale fapt pentru care unii oameni evita, in prima instanta, sa le foloseasca preferand sa mearga pe varianta medicamentelor clasice. Corpul uman insa nu are nevoie de toxine sau otravuri pentru a functiona la parametri normali, are doar nevoie de un mic ajutor care poate veni chiar din natura.

Spre exemplu, pruna poate fi folosita cu succes impotriva constipatiei. Este un fruct uscat bogat in fibre, dar si in sorbitol, un tip de zahar natural ceea ce inseamna ca are puternice proprietati laxative. Prunele sunt consumate in general dupa masa sau ca o gustare, atat singure, cat si in iaurt sau amestecate intr-un compot de mere.

Unul dintre cele mai frecvente remedii pentru calmarea unei dureri de dinti sunt cuisoarele. Acestea au un puternic efect antibacterian, antifungic si antiseptic ceea ce le transforma in remediul perfect in caz de nevoie. Mai mult decat atat, efectul este unul rapid ceea ce reprezinta un mare beneficiu.

Busuiocul este o planta care elimina durerea asociata cu prezenta unor afte in gura datorita proprietatilor antibacteriene, antiinflamatorii si antiseptice. Se realizeaza o infuzie care se foloseste pentru clatirea gurii pe parcursul intregii zile. Rezultatele sunt vizibile inca de la primele utilizari.

Rostopasca este adesea numita si „iarba negilor”. Aceasta planta salbatica cu flori galbene a fost recunoscuta si folosita inca din cele mai vechi timpuri pentru proprietatile sale medicinale. Cercetarile stiintifice si farmacologice au aratat ca rostopasca produce un suc compus din alcaloizi puternici care ajuta la indepartarea negilor.

Mare atentie insa, rostopasca este o planta otravitoare asa ca sucul produs trebuie aplicat numai pe negi si nu trebuie sub nicio forma sa fie consumata. Desi aceasta planta functioneaza, ea nu reuseste sa impiedice aparitia negilor noi, cauza fiind de fapt prezenta unui virus in organism.