Esti in dubii si nu stii daca sa cumperi un server nou sau unul second hand? Citeste acest articol!

Nu este de mirare ca echipamentele IT sunt, de cele mai multe ori, costisitoare, avand in vedere ca domeniul este in plina dezvoltare, cu o puternica deschidere catre noi oportunitati spre un viitor stabil din punct de vedere financiar. Serverele sunt principalele componente care nu trebuie sa lipseasca sub nicio forma din centralizarea si activitatea unei companii IT. Cu ajutorul lor, datele sunt corect protejate, productivitatea este mentinuta la standare inalte chiar si in cazul angajatilor care lucreaza remote, iar fisierele si e-mailurile sunt gestionate ireprosabil. Pentru a beneficia de un pret cat mai redus de achizitie, cumparatorul isi poate indrepta atentia si catre serverele second hand, puse la dispozitie de It Sh.

Investitiile intr-o companie IT sunt colosale, insa prin achizitionarea diverselor piese sau componente la mana a doua, cheltuielile se pot reduce substantial.

Principalele avantaje ale achizitionarii serverelor second hand

Nu este intotdeauna rentabila achizitionarea de servere noi. Conform specialistilor internationali, antreprenorii sau afaceristii care aleg sa cumpere calculatoare second hand si echipamente IT la mana a doua beneficiaza automat de reduceri intre 50% si 70% spre deosebire de situatia achizitionarii unor sisteme noi. Partea si mai buna din toata aceasta ecuatie este ca performanta si calitatea nu sunt puse in pericol. Rezultatele sunt in continuare ireprosabile, iar productivitatea angajatilor nu este afectata cu nimic. Pe langa avantajul economisirii unor sume colosale de bani se mai remarca si urmatoarele aspecte:

  • functionalitate si performanta la standarde ridicate;

  • servere de la branduri cunoscute si de incredere la preturi accesibile;

  • posibilitatea de stabilire a configuratiei dorite;

  • conceperea unei infrastructuri digitale cu bani putini, care poate sa duca in timp la dezvoltarea afacerii.

Servere second hand | calculatoare second hand | It-sh.ro

Servere second hand

It-Sh.ro este site-ul care poate fi luat in considerare pentru achizitionarea unor astfel de gadgeturi si dispozitive performante, asigurand o experienta placuta tuturor cumparatorilor.

Cu alte cuvinte, cei care conduc companii specializate in IT si au nevoie sa isi aprovizioneze departamentele cu diverse echipamente de o calitate superioara, isi pot indrepta atentia catre magazinul online It Sh, beneficiind de calitate, performanta inalta si investitii minime.