Motive pentru care sa vinzi carti in regim anticariat

cumparatori de carti vechi

Un anunt tot mai frecvent pe platformele online este „cumpar carti in regim anticariat”. Acestea sunt specifice anticariatelor care sunt dispuse sa cumpere carti de la orice persoana care doreste sa isi elibereze biblioteca.

De ce sa ai incredere in anunturile „cumpar carti in regim anticariat”?

Daca apartin unor anticariate cu experienta, asa cum este CumparCarti.ro, aceste anunturi sunt de incredere si specialistii se ocupa de intreg procesul de vanzare intr-un mod transparent. Persoanele care vand carti trebuie doar sa apeleze la serviciile lor, sa aleaga cartile pe care vor sa le ofere spre vanzare si sa astepte reprezentantii anticariatului.

Pretul se stabileste de comun acord, iar vanzatorul nu este obligat sa accepte daca simte ca nu i s-a facut o oferta corecta. Dupa evaluarea gratuita a cartilor, pretul este platit pe loc. Vanzatorul nu trebuie sa astepte o perioada de timp ca sa primeasca banii, ceea ce elimina din start orice suspiciune cu privire la aceste anunturi.

Faptul ca specialistii se deplaseaza rapid la domiciliu denota seriozitate si interes fata de client. Vanzatorii nu mai trebuie sa se deplaseze la sediul anticariatului decat daca isi doresc acest lucru. Daca ar fi ales sa vanda pe site-urile clasice de anunturi, ar fi trebuit sa se ocupe de transportul cartilor, ceea ce ar fi putut implica alte costuri. Mai mult de-atat, ar fi fost nevoiti sa redacteze anunturi atractive si sa faca poze fiecarei carti in parte.

Cumpar carti in regim anticariat | cumparatori de carti vechi | CumparCarti.ro

cumpar carti in regim anticariat

Cui se adreseaza aceste anunturi?

Aceste anunturi sunt ideale pentru persoanele care cauta cumparatori de carti vechi, dispusi sa achizitioneze carti sau volume intregi peste care s-a asternut timpul. Vanzarea de carti vechi a devenit tot mai dificila, iar faptul ca anticariatele cumpara carti vechi si noi este un avantaj important pentru vanzatorii de carti.

De aceasta oferta pot profita persoanele care vor sa isi elibereze biblioteca pentru a face loc cartilor noi sau pentru a face pur si simplu mai mult spatiu. In acelasi timp, cei care vor sa castige un venit in plus fara a fi nevoiti sa faca deplasari sau investitii suplimentare pot vinde carti din biblioteca personala catre anticariat.