Protezele pe implant – o alternativa mult mai sigura

proteze pe implant

Foarte multi pacienti se confrunta cu probleme din cauza protezelor totale, cum ar fi lipsa gustului, dezinserarea in timpul masticatiei sau in timpul vorbirii. O solutie inovatoare o reprezinta protezele pe implant cu ajutorul carora calitatea vietii pacientilor se imbunatateste in mod vizibil.

Avantaje, modalitate de realizare, recomandari

Genul acesta de proteze se adreseaza pacintilor fara niciun dinte in gura. In functie de structura osoasa, dar si in functie de bugetul disponibil, medicul va monta 2, 3 sau 4 implanturi. Perioada de vindecare este curpinsa intre 3-5 luni, timp in care pacientul va purta o proteza totala provizorie. Odata ce suruburile din titan sunt complet integrate in os, iar zona este vindecata, se trece la montarea protezei. Desi costurile sunt putin mai ridicate, avantajele de care pacientii se bucura contribuie la cresterea calitatii vietii:

  • acestia nu trebuie sa isi mai fac griji legate de dezinserarea protezelor in timpul meselor in familie;

  • aspectul danturii este unul mult mai placut;

  • alimentele isi recapata gustul si savoarea;

  • fonatia este imbunatatita, iar dialogul se realizeaza mult mai lejer;

  • proteza este mult mai stabila.

 Pacientii ar trebui sa acorde o atentie sporita igienei orale. Proteza trebuie curatata in mod regulat conform indicatiilor medicului dentist pentru o durata cat mai mare de viata. In plus, vizitele in cabinet ar trebuie efectuate anual pentru verificarea implanturilor, dar si pentru examinarea atenta a protezei.

Proteze pe implant | ImplantologieSector4.ro

proteze pe implant

La Elveto Dent, echipa de medici este pregatita sa faca fata celor mai dificile provocari. Conform informatiilor disponibile pe ImplantologieSector4.ro, materialele si instrumentele folosite sunt de ultima generatie, iar tehnicile dintre cele mai inovatoarea. Calitatea actului medical este recunoscuta la nivel european, clinica situandu-se astfel in topul celor mai bune.

Dincolo de serviciile de implantologie, medicii sunt specializati si in endodontie, chirurgie, estetica dentara si ortodontie. In plus, acestia trateaza in regim de urgenta orice problema dentara ce nu suporta amanare, de la luxatii si pana la abcese sau fracturi. Medicii calificati sunt pregatiti sa intervina in astfel de situatii reusind sa faca fata cu brio oricaror cerinte medico-chirurgicale.