Sarbatorile pot veni! Cozonacii sunt rumeni si gustosi in oferta eTorturi

Vremurile in care toata casa mirosea a cozonac inainte de Craciun au apus deoarece femeile nu mai au timp si, de ce nu, nici dispozitia necesara sa piarda ore in sir in bucatarie incercand sa le iasa reteta mamei sau bunicii, pentru ca la final sa realizeze ca au stricat o gramada de ingrediente si au pierdut mult timp si energie, cand puteau sa comande cozonacii online, de la o cofetarie care ii livreaza si la domiciliu, cofetaria eTorturi.

Tortura framantarii cozonacului este acum o amintire veche, gratie posibilitatii comandarii online, cu un simplu click pe site-ul eTorturi.ro, a cozonacilor cu gustul cuptorului de pamant din copilarie.

Cozonacii de Paste si de Craciun pot fi comandati online, specialistii eTorturi garanteaza reusita

Din fericire, exista o cofetarie online, si cu siguranta nu numai una, care ia in calcul si dorinta oamenilor de a degusta cozonaci cu gustul de odinioara. Cozonacii din comert plini de E-uri, coloranti si substante dubioase au un gust dulce, dar cu totul aparte fata de gustul cozonacilor adevarati. Unii nici macar nu arata a cozonaci, iar cand sunt taiati si tinuti in mana, felia de cozonac se transforma intr-un mic bulgaras de coca.

Cofetarie online | eTorturi.ro

eTorturi

Cozonacii cu de toate sau cozonacii umpluti cu ciocolata din oferta cofetariei online au gustul cuptorului de pamant, au ingredientele necesare unui pranz in familie de Craciun. In plus, acesti cozonaci nu au aditivi, ci crescuti in cuptor, nu sunt colorati cu galben, culoarea este data de ouale de tara, sunt pufosi, gustosi si umpluti cu tot ce este mai gustos in camara: nuca, stafide, cacao, rahat aromat, iar lista poate diferi in functie de preferintele clientilor.

Conzonacii cu ciocolata au acelasi gust ca si cozonacii traditionali, doar ca sunt imbracati in ciocolata belgiana de cea mai buna calitate, au o aroma si un aspect deosebit si vor face “senzatie” pe masa special pregatita pentru Craciun, rudele si invitatii fiind curiosi de reteta si de modul de preparare.