Sfaturi pentru ingrijirea corecta a dintilor copiilor

Prima vizita la un cabinet stomatologic pentru copii poate avea loc odata cu eruptia primului dinte, insa cel mai bine ar fi sa o programati in jurul varstei de un an, cand bebelusul are mai multi dinti care pot fi examinati.

cabinet stomatologic pentru copii

Parintii viziteaza adesea clinica stomatologica pentru copii Dental Crown Health deoarece doresc sa afle mai multe despre sanatatea orala a copiilor lor si pasii pe care trebuie sa-i faca pentru a o pastra incepand cu o varsta frageda. Exista o multime de sfaturi in ceea ce priveste ingrijirea corecta a dintilor la copii, motiv pentru care parintii sunt foarte confuzi.

Cel mai adesea, stomatologii pediatrici aud ca parintii nu sunt siguri cand sa inceapa sa-si spele copiii pe dinti, cand sa-i duca prima data la stomatolog sau cum sa reactioneze la durerile dentare. Pentru ca totul sa fie mai usor, iata cateva masuri sugerate si recomandate de specialisti pe care parintii ar trebui sa le ia in seama pentru o buna sanatate dentara a copiilor!

In primul rand, periati dintii cat mai curand posibil! Nu este nevoie sa asteptati ca toti dintii sa erupa pentru a putea incepe igienizarea lor. Dimpotriva, recomandarea specialistilor Dental Crown Health este ca parintii sa inceapa curatarea de indata ce erupe primul dinte. In aceasta etapa timpurie este usor sa achizitionati un degetar de silicon pe care sa-l folositi la curatarea micilor dinti. Acest lucru permite un control mai mare atunci cand copilul este mic si, de asemenea, nu exista niciun risc de iritare.

Utilizati pasta de dinti corecta, adica cea speciala pentru bebelusi. Aceasta poate fi achizitionata din farmacie sau din orice magazin care comercializeaza produse de ingrijire corporala. Nu exista cea mai buna pasta pe care o puteti folosi, ci exista pasta pe care o tolereaza copilul, asa ca aceea este cea mai indicata. Astfel, creati experiente de periaj placute.

Pentru o buna sanatate dentara se recomanda ca cei mici sa nu bea altceva pe timpul noptii decat apa sau lapte, daca sunt alaptati la cerere. In caz contrar, zaharul din alimente va ramane pe dinti si va creste riscul aparitiei cariilor dentare.

Cele mai competente sfaturi si solutii pentru ingrijirea corecta a dintilor | cabinet stomatologic pentru copii www.stomatologiecopiisector3.ro

ingrijirea corecta a dintilor

Prima vizita la un cabinet stomatologic pentru copii poate avea loc odata cu eruptia primului dinte, insa cel mai bine ar fi sa o programati in jurul varstei de un an, cand bebelusul are mai multi dinti care pot fi examinati. Acest lucru este important deoarece asigura copilului o buna oportunitate de a dezvolta o buna sanatate orala. Se recomanda vizitele de doua ori pe ani, pentru examinare si curatare.

Daca doriti sa faceti o programare la un dentist empatic si iubitor de copii, nu trebuie decat sa accesati www.stomatologiecopiisector3.ro si sa va exprimati aceasta dorinta!