Cum sa cumperi calculatoare ieftine bune

Achizitionarea unor calculatoare ieftine, la mana a doua este o solutie foarte buna pentru persoanele care nu doresc sa investeasca sume foarte mari in device-urile pe care le folosesc, mai ales daca nu au nevoie de ele pentru operatiuni foarte complicate.

Achizitionarea unor calculatoare ieftine, la mana a doua este o solutie foarte buna pentru persoanele care nu doresc sa investeasca sume foarte mari in device-urile pe care le folosesc, mai ales daca nu au nevoie de ele pentru operatiuni foarte complicate. Alegerea dispozitivelor trebuie facuta, insa, in functie de cateva aspecte foarte importante, astfel incat investitia sa merite!

Aspectul exterior al calculatoarelor

Primul detaliu la care persoanele interesate de un calculator trebuie sa fie atente este aspectul exterior al acestuia. In cazul in care pe dispozitiv exista semne vizibile, cum ar fi zgarieturi sau crapaturi, atunci trebuie sa caute alte modele. De asemenea, in functie de cat de bine ingrijit a fost un calculator in exterior, oricine isi poate da seama de cat de bine a fost ingrijit din toate punctele de vedere.

Sistemul de operare

Un alt aspect foarte important la calculatoarele la mana a doua este sistemul de operare cu care sunt dotate. Cea mai la indemana varianta este cea clasica, potrivit careia dispozitivele au Windows, un sistem de operare foarte prietenos din punctul de vedere al interfetei. Practic, toate calculatoarele cu Windows au o gama larga de programe practice si utile si, in plus, functioneaza cu orice tip de imprimanta.

Garantie

Garantia este foarte importanta. In cazul in care in primele 12 sau 24 de luni de la achizitie, calculatoarele se defecteaza, ele pot fi duse inapoi la magazin, pentru ca specialistii de aici sa se ocupe de repararea lor. Informatii importante despre durata garantiei pentru toate tipurile de calculatoare se pot gasi pe site-ul de unde se comanda aceste dispozitive electronice: calculator-ieftin.ro.

Procesorul

Procesorul este considerat a fi creierul calculatorului, intrucat el este responsabil de manipularea tuturor operatiilor si a calculelor pe care le solicita programele instalate. Calculatoarele bune trebuie sa aiba procesoare rapide, cu cat mai multi MHz/GHz, astfel incat sa poata raspunde la comenzi intr-un timp cat mai scurt.

Monitoare second-hand

Monitoarele sunt si ele extrem de importante pentru toate tipurile de calculatoare. Cu cat sunt mai mari, cu atat sunt mai practice pentru operatiunile care urmeaza sa fie desfasurate pe calculator. Toti cei aflati in cautarea unor calculatoare la mana a doua trebuie sa fie atenti la monitoarele pe care le inspecteaza, astfel incat sa aleaga ce li se potriveste cel mai bine.

Calculatoare ieftine, monitoare second-hand | garantie + cele mai mici preturi pe calculator-ieftin.ro

calculatoare ieftine

Dincolo de toate aspectele mentionate mai sus, clientii mai trebuie sa fie atenti la tipul de hard-disk si la capacitatea RAM. Astfel, oricine isi poate gasi modelul preferat dintr-o gama larga de calculatoare puse la dispozitie de calculator-ieftin.ro!