Top 4 tipuri de carti bune de citit in tren

carti bune de citit

Persoanele care calatoresc in mod frecvent cu trenul si s-au plictisit sa asculte muzica ori sa stea cu ochii in calculator, asa cum fac de obicei, pot lua in considerare ideea de a lectura o carte buna, cu ajutorul careia sa isi stimuleze imaginatia si gandirea. In randurile ce urmeaza, adolescentii si adultii pot descoperi cateva sfaturi foarte atractive in materie de carti bune de citit, datorita carora timpul va zbura pe nesimtite!

Romane de dragoste

Doamnele si domnisoarele sunt cunoscute pentru faptul ca sunt visatoare si indraznesc sa paseasca in lumea imaginatiei pe cat de mult posibil. Pentru acestea, romanele de dragoste sunt alegeri inspirate, cu ajutorul carora pot descoperi povesti impresionante si personaje care sa le tina companie pe intreaga durata a drumului cu trenul!

Dictionarele, carti bune de citit pentru copii si adulti

Dictionarele se incadreaza si ele in tipurile de carti bune de citit la drum lung. Acestea nu trebuie utilizate doar atunci cand oamenii nu stiu ce inseamna un cuvant. Educatia incepe cu initiativa proprie. De exemplu, calatorii isi pot imbogati cunostintele intr-un mod eficient atunci cand citesc cu atentie dictionarele, indiferent despre ce limba este vorba.

Romane politiste

Suspans, mister, actiune – acestea sunt doar 3 dintre ingredientele secrete ale romanelor politiste. Personajele interesante descrise in paginile acestor tipuri de carti le vor tine companie calatorilor pe parcursul intregii lor drumetii!

Carti SF

Pe lista cartilor excelente pentru a fi lecturate in tren se numara si cele SF. Iubitorii lumilor stiintifico fantastice au la dispozitie o gama foarte variata de titluri interesante, fie ca este vorba despre carti moderne, scrise de autori contemporani sau carti scrise odinioara.

Carti bune de citit | Blog.printrecarti.ro

Blog.printrecarti.ro

Carti de poezii

Persoanele care prefera lecturile mai scurte, dar foarte intense ca mesaj pot opta pentru cartile cu poezii. Acestea sunt simplu de pus in orice geanta, chiar daca aceasta este mai micuta. In general, persoanele care citesc poezii au capacitatea de a vedea dincolo de aparente si de a descifra mesajele ascunse pe care autorii le-au impachetat frumos printre epitete si metafore!

Numarul celor care circula astazi cu trenul este din ce in ce mai mare, pentru ca oamenii tind sa se fereasca de aglomeratia de pe strazile mult prea pline de masini. Indiferent daca cei ce pleaca la drum urmeaza sa aiba parte de calatorii scurte sau lungi, acestia isi pot alege cartile in functie de preferintele personale, dar si de genurile care le fac placere si le stimuleaza cel mai bine imaginatia! Site-ul Blog.printrecarti.ro vine in sprijinul celor care, la un moment dat raman in pana de idei si nu mai stiu ce sa citeasca!