Personajele feminine din carti ieftine de vanzare de care te vei indragosti

carti ieftine

Cele mai cunoscute carti ieftine de vanzare din literatura nationala si internationala au personaje feminine care se fac indragite de catre cititori prin rolul pe care il au in poveste, dar si prin felul lor de a fi. Cele mai iubite personaje feminine memorabile din literatura romaneasca si straina au caractere aparte, au o feminitate iesita din comun, sunt puternice si totodata delicate. In functie de preferintele fiecarui cititor in parte, primul lor este ocupat de Hermione din Harry Potter, de Alice din Tara Minunilor, de Olguta din La Medeleni, de Smaranda din Amintiri din Copilarie, iar lista poate continua.

De ce indragim personajele feminine din carti ieftine de vanzare?

Fara aceste personaje feminine, cu siguranta niciun cititor nu is-ar mai imagina romanul sau nuvela pe care doar ce au terminat-o de citit. Oferta celebrului anticariat carti cu sediul online la adresa https://www.printrecarti.ro include numeroase titluri de carti in care povestile sunt presarate cu aventurile minunate ale femeilor.

Unul din cele mai indragite si mai apreciate personaje feminine din cartile contemporane, pe care cititorii si-o pot imagina cu usurinta datorita celebrelor ecranizari ale romanelor, este Hermione Granger din seria Harry Potter. Acest personaj este una din cele mai indragite prezente feminine in literatura, este o foarte buna prietena, o fire puternica si foarte indrazneata, foarte inteligenta, o adevarata enciclopedie ambulanta, insa cu o mare teama de esec si macinata de multe nesigurante.

Anticariat carti | carti ieftine de vanzare | PrintreCarti.ro

carti-ieftine-de-vanzareUn alt personaj feminin indragit al literaturii este Natasa Rostova din romanul Razboi si Pace scris de Lev Tolstoi, unul din cele mai bine conturate personaje feminine, spontana, plina de vitalitate, cu un parcurs al vietii impresionant. Cititorii romanului pot urmari evolutia acestui personaj de la copilul inocent la adolescenta incantatoare, pana la femeia care trebuie sa se indragosteasca de o persoana nepotrivita pentru a cunoaste adevarata dragoste.

Scarlett O’Hara este celebrul personaj feminin din Pe Aripile Vantului, roman scris de Margaret Mitchell, un personaj plin de calitati si de defecte puternice, un personaj fascinant, care lupta pana la sange pentru ceea ce iubeste cel mai mult – pamantul plantatiei sale si barbatul pe care nu il poate avea.

Nu in ultimul rand, Anna Karenina este un personaj feminin cu adevarat fermecator si provocator, prezenta in romanul cu acelasi nume scris de Lev Tolstoi, un exemplu clasic de personaj cu caracter puternic, optimista si liptatoare, victima a alegerilor proprii determinate de o pasiune intensa.