Carti ieftine de dezvoltare personala

Printre Carti

Pentru cei care nu cred faptul ca simpla lectura a unei carti ieftine de dezvoltare personala le poate schimba viata, oferta unui renumit anticariat online in acest sens le demonstreaza contrariul. Cartile de dezvoltare personala ieftine pot face o diferenta majora in viata cititorilor si ii poate scuti de niste greseli ce ii pot costa scump. Cititorii pot descoperi cuvintele potrivite care le vor schimba viata si faptul ca isi pot alege propriul drum spre succes.

Din lista de carti ieftine de dezvoltare personala nu poate lipsi “Cum sa devii remarcabil” scrisa de Dale Carnegie

Cartea de dezvoltare personala Cum sa devii remarcabil scrisa de Dale Carnegie si prezenta in oferta online PrintreCarti.ro, dezvaluie cititorilor modul in care acestia se pot dezvolta pentru a asimila unele calitati care ii vor ajuta sa devina cel mai eficace prieten si coleg. Cititorii pot invata cum sa se distinga in multime, cum sa devina un lider de succes, cum sa aiba clasa si cum sa se transforme in cea mai buna versiune a lor.

Citeste “Cuvinte care schimba minti”, o carte de dezvoltare personala remarcabila scrisa de Shelle Charvet

O alta carte de dezvoltare personala din oferta anticariatului Printre Carti este si “Cuvinte care schimba minti”, scrisa de Shelle Charvet, o carte care ii va face pe cititori constienti de comportamentul oamenilor din jurul lor. Aceasta carte ii va ajuta pe cititori sa devina mult mai constienti de propriul comportament in relatiile cu oamenii si le ofera solutii in ceea ce priveste modul in care trebuie sa actioneze in situatiile dificile in care sunt pusi.

Carti ieftine | Anticariat Printre Carti

carti ieftine

Emotii date pe fata”, o carte de dezoltare personala scrisa de Paul Ekman

O alta carte de dezvoltare personala pe care niciun cititor nu trebuie sa o rateze este Emotii date pe fata, scrisa de Paul Ekman care prezinta foarte multe lucruri ascunse despre emotiile umane care ii imping pe oameni sa ationeze intr-un anume fel. Acest volum este foarte interesant si din prisma faptului ca are in interior foarte multe fotografii care prezinta modul in care emotiile se afiseaza franc pe chip.