Apa micelara – un produs minunat pentru indepartarea urmelor de machiaj

Apa micelara

Apa micelara contine mici capsule de ulei – sau miceli – care atrag impuritatile, cum ar fi murdaria, uleiul si machiajul, de la suprafata pielii. Micelulele sunt atat de usoare si delicate incat nici macar nu trebuie clatit tenul, ceea ce face din apa micelara un produs de curatare ideal pentru a fi folosit in orice moment. Indeparteaza delicat impuritatile fara a dezechilibra pielea – fara ingrediente dure sau reziduuri uleioase. In plus, acest produs pentru piele poate fi folosit ca demachiant, curatator sau tonic.

Apa micelara este potrivita oricarui tip de ten

Chiar daca se numeste apa si arata ca apa, nu trebuie folosita pentru a stropi fata cu ea. Textura apei micelare seamana mai mult cu un toner, asa ca trebuie aplicat pe un tampon de bumbac si curatata fata prin miscari blande. Dupa acest prim pas, se continua rutina obisnuita a tenului – nu este nevoie de clatire. Se poate folosi ca o prima etapa de curatare si se poate continua cu un produs de curatare spumant pentru eliminarea in profunzime a mizeriei si a urmelor de machiaj.

Un alt motiv pentru a iubi apa micelara: este destul de universala si functioneaza pentru toate tipurile de piele, fie ca este uscata, sensibila, cu tendinte acneice sau mixta. Cu alte cuvinte, este un produs ce nu ar trebui sa lipseasca din rutina unei femei, pretul de achizitie fiind unul accesibil oricarui buzunar. In plus, este o modalitate excelenta de a repara sau de a curata machiajul, de asemenea. Inmuierea unei pensule mici in apa micelara ajuta la curatarea coditei de eyeliner sau la corectarea oricarei imperfectiuni.

Bioderma H2O este unul dintre cele mai cunoscute si apreciate produse de pe piata. Cu formula sa calmanta si hipoalergenica, o sticla de Bioderma se vinde la fiecare cinci secunde in intreaga lume (!) Au trei formule diferite in functie de tipul de piele: pentru pielea uscata (Bioderma Hydrabio H2O), pentru piele grasa sau cu tendinte acneice (Bioderma Sébium H2O) si pentru pielea sensibila (Bioderma Sensibio H2O).