Care sunt avantajele si beneficiile implantului dentar?

clinica stomatologica din sectorul 6

Cei care sunt in cautarea unui medic stomatolog prentru realizarea unui implant dentar in Bucuresti pot apela la serviciile clinicii stomatologice Plaza Dent, dotata cu echipamente medicale ultramoderne, astfel incat sa poata oferi pacientilor sai tratamente stomatolgice actuale si minim invazive.

Un astfel de tratament este si cel de implant dentar, care reprezinta una dintre cele mai moderne si eficiente solutii de inlocuire a unuia sau chiar a mai multor dinti lipsa. Cu toate ca este considerat un tratament mai costisitor, acesta ofera pacientilor o multime de beneficii si avantaje, care cantaresc foarte mult in ceea ce priveste raportul calitate-pret.

Avantajele de care se bucura pacientii care au implant dentar

Implantul dentar reprezinta solutia de restaurare a danturii care are un aspect estetic cel mai apropiat de dintele natural, astfel ca zambetul isi recapata frumusetea si aspectul natural de dinainte.

De asemenea, implantul dentar efectuat in cadrul Plaza Dent, clinica stomatologica din sectorul 6, are o durata de viata indelungata, mai ales daca pacientii respecta intocmai recomandarile medicilor dentisti care s-au ocupat de realizarea tratamentului cu implant. Un astfel de implant poate dura de la 20-25 de ani si chiar tot restul vietii, in conditiile unei igiene dentare corect realizate.

Un alt aspect important, care reprezinta un avantaj de luat in considerare, este reprezentat de procedura de inserare a implantului, care este minim invaziva, nedureroasa, fiind totodata o buna metoda de a prevenie degradarea intregii danturi sau chiar retractia osoasa, cauzata de lipsa dintilor.

Implant dentar in Bucuresti | clinica stomatologica din sectorul 6 | PlazaDent.ro

Implant dentar in Bucuresti

Beneficiile implantului dentar

In ceea ce priveste beneficiile implantului dentar, pacientii clinicii PlazaDent.ro se pot bucura de o dantura sanatoasa, cu functii de pline atat din punct de vedere al masticatiei, cat si al fonatiei. Reprezinta alternativa potrivita la puntea dentara, fara a fi nevoie de sacrificarea dintilor invecinati, fiind usor de curatat si una o solutie rezistenta pentru timp indelungat.

Prin urmare, cei care se confrunta cu un dinte lipsa sau chiar mai multi pot opta pentru tratamentul cu implant dentar, pentru as recapata aproape in totalitate functionalitatea danturii si aspectul estetic al zambetului, fara sa se mai simta stanjeniti cand zambesc.