Cine poate vinde carti anticariatelor?

Anticariatele care cumpara carti nu au un anumit public tinta, aceste adresandu-se tuturor celor care au in colectia personala volume pe care nu le mai citesc sau de care isi doresc sa scape. Astfel, acestia pot alege sa le vanda unui astfel de anticariat, cum este de exemplu Cumpar Carti care le va oferi o suma de bani, uneori importanta, in schimbul lor.

Motivul pentru care anticariatele si-au dezvoltat aceasta ramura de achizitii carti este dorinta de a-si imbogati si diversifica permanent propria colectie. In plus, prin aceasta metoda, foarte multe carti au fost salvate de la disparitie, deoarece unii oameni doresc sa scape de ele in orice mod, astfel ca le arunca la gunoi sau in foc.

Care sunt clientii anticariatelor care cumpara carti?

Un anticariat care si-a dezvoltat foarte mult aceasta ramura de activitate este anticariatul CumparCarti.ro, care are posibilitatea chiar de a se deplasa in tara pentru a ridica volumele vandute de oameni din orice zona a tarii.

Unii dintre oamenii care apeleaza cel mai des la acest serviciu sunt cei pasionati de lectura si de carti, dar care doresc sa isi faca loc in biblioteca pentru noi volume. De asemenea, si cei care au nevoie de bani apeleaza adesea la anticariate, deoarece vanzarea de carti reprezinta una dintre cele mai rapide si simple metode de a face rost de bani.

O alta categorie de persoane care raspund anunturilor „anticariat cumpar carti” sunt persoanele juridice. Desi poate parea neobisnuit, multe companii au biblioteci in care se afla carti pe care le-au folosit pentru instruirea si pregatirea angajatilor, dar care nu mai sunt de actualitate, asa ca trebuie sa scape de ele. Astfel ca vanzarea lor anticariatelor este o solutie foarte practica.

Anticariate care cumpara carti | anticariat cumpar carti | CumparCarti.ro

Anticariate care cumpara carti

Chiar si editurile sau tipografiile mai apeleaza la serviciile anticariatelor, in momentul in care doresc sa isi elibereze depozitele, pentru a face loc noilor tiparituri. De aceea anticariatele accepta sa cumpere carti de orice fel, chiar si noi. In plus, astfel isi pot atinge si unul dintre obiective, o colectie numeroasa si variata.

In concluzie, oricine isi poate vinde cartile unui anticariat, indiferent de cantitate, domeniu sau vechimea acestora.