Carti de citit in luna februarie

Le aveti? Le-ati citit? Doriti sa le vindeti? Daca raspunsul la toate aceste intrebari este unul pozitiv, nu trebuie decat sa accesati http://cumparcarti.ro/ si sa descoperiti unul dintre acele anticariate care cumpara carti.

Februarie este luna dragostei si desi indragostitii isi fac diverse cadouri, cartile sunt cele mai potrivite cadouri, indiferent de anotimp, de sarbatoare, de varsta sau de vremea de afara. Iata cateva carti romantice de citit in februarie, indiferent de statutul relatiei!

100 de sonete de dragoste” de Pablo Neruda este una dintre cele mai romantice carti scrise vreodata. De asemenea, contine unele dintre cele mai utilizate versuri cand vine vorba despre declaratii de dragoste, juraminte de casatorie sau scrisori de iubire.

Daca doriti sa va scaldati in romantism, Nora Roberts ofera aceasta posibilitate prin ”Cvartetul Mireselor”. Povestea se construieste in jurul a patru femei singure care detin o afacere: organizare de nunti. In cele patru carti: ”Vis in alb”, ”Parfumul iubirii”, ”Traieste clipa” si ”Fericiti pentru totdeauna”, autoarea reuseste sa surprinda o multime de trairi si amintiri care pot da o stare de bine cititorului.

Dragostea imposibila este foarte bine ilustrata in romanul lui Peter Carey, ”Oscar si Lucinda”. Protagonistii sunt un preot si o mostenitoare bogata, unul obsesiv si celalalt compulsiv, amandoi incapabili sa renunte la ei insisi pentru a se darui unul altuia.

Mihail Drumes ofera cititorilor sai cele mai multe trairi vis-a-vis de dragoste si relatii. Prin cartea sa ”Scrisoare de dragoste”, ii aduce in fata cititorilor pe Anda si Dinu, doi tineri care pareau sortiti unul altuia, dar pe care destinul necrutator ii desparte de fiecare data cand incearca sa se apropie.

Maidanul cu dragoste” este un roman realist scris de G.M. Zamfirescu. Aduce in prim plan framantari de viata, drame, pasiuni, tumult si o moara care parca nu mai inceteaza sa invarte personajele pe toate partile. Cupluri cu secrete de nebanuit, oameni si caractere, toate puse impreuna construiesc un maidan pe care toata lumea cerseste dragoste si ofera ceea ce cred ei ca inseamna dragostea.

Unul dintre cele mai bune anticariate care cumpara carti | cumparcarti.ro

anticariate care cumpara carti

Le aveti? Le-ati citit? Doriti sa le vindeti? Daca raspunsul la toate aceste intrebari este unul pozitiv, nu trebuie decat sa accesati cumparcarti.ro si sa descoperiti unul dintre acele anticariate care cumpara carti. Suntem cumparatori de carti vechi si noi, romanesti sau internationale. In carti, ca si in dragoste, nu conteaza nimic mai mult decat sentimentele!