Ceasul smart care poate salva viata utilizatorului

Din ce in ce mai multi oameni aleg sa isi schimbe ceasul clasic pe care obisnuiau sa il poarte cu unul smart care sa le ofere o mai mare libertate de miscare si acces la informatii si aplicatii.

smart watch

Ceasul smart care poate salva viata utilizatorului

Din ce in ce mai multi oameni aleg sa isi schimbe ceasul clasic pe care obisnuiau sa il poarte cu unul smart care sa le ofere o mai mare libertate de miscare si acces la informatii si aplicatii. Apple Watch seria 4 este unul din cele mai noi modele de telefoane de ultima generatie care aduce multe imbunatatiri comparativ cu alte modele, care are un design placut, cu o dimensiune de 44/ 40 mm, fiind foarte subtire. Asadar, din punct de vedere al designului, ceasul sta foarte bine. Insa nu numai aspectul este important!

Partea cea mai buna este ca acest ceas este compatibil cu bratarile existente si are functionalitati foarte impresionante. Apple Watch 4 poate monitoriza functia cardiaca, poate detecta daca ritmul este neobisnuit de scazut ori crescut si poate face chiar un EKG prin masurarea impulsurilor electrice ale inimii. Noul ceas este atat de exact in monitorizarea functiei cardiace incat a fost aprobat de American Heart Association. Utilizatorul va putea exporta rezultatele EKG in format PDF pe care mai apoi le trimite medicului de familie sau cardiolog.

In plus, Apple Watch 4 are functii imbunatatite in ceea ce priveste accelerometrul si giroscopul, astfel ca acesta poate detecta chiar si atunci cand utilizatorul cade sau aluneca si va intreba utilizatorul daca apeleaza serviciul de urgenta. In cazul in care nu primeste un raspuns intr-un minut, acesta va suna singur la serviciul de urgenta.

Apple Watch 4 are un procesor mult imbunatatit, foarte rapid si un volum mult mai ridicat al difuzoarelor. De aceea, din ce in ce mai multi utilizatori isi cumpara acest ceas inteligent chiar daca are un pret destul de ridicat la momentul actual. Cei mai multi utilizatori de S3 decid sa treaca la acest nou model pentru ca este mult mai performant si ofera siguranta din toate punctele de vedere. Posiblitatea de a downloada podcast-uri precum si modul walkie-talkie sunt alte caracteristici importante de care clientii trebuie sa tina cont inainte de a cumpara acest ceas inteligent extraordinar!