Ce dispozitive ortopedice nu ar trebui sa lipseasca dintr-un spital?

Spitalele sunt pline de pacienti bolnavi, de pacienti aflati in imposibilitatea de a se deplasa in urma unei interventii chirurgicale sau de pacienti varstnici care nu mai au siguranta in picioare pentru a merge singuri si se folosesc de un cadru ortopedic, pe care, de cele mai multe ori, nu spitalul il ofera.

Spitalele ar trebui sa fie dotate cu tot felul de dispozitive ortopedice care sa vina in sprijinul pacientilor usurand in acelasi timp sarcinile asistentelor si infirmierelor. Majoritatea produselor pot fi achizitionate direct de pe MagazinulOrtopedic.ro la preturi greu de egalat.

In plus, raportul calitate-pret este unul mai mult decat avantajos, asa ca doritorii ar trebui sa arunce o privire tinand cont ca sunt o multime de reduceri in aceasta perioada.

Fara doar si poate, o unitate spitaliceasca trebuie sa fie dotata cel putin cu un fotoliu rulant

Un astfel de dispozitiv ortopedic este folosit pentru transportarea pacientilor intre saloane si cabinetele medicilor, precum si pentru scurte plimbari in jurul spitalului. Produsele de genul acesta sunt confectionate din materiale rezistente, precum otelul si aluminiu si pot fi usor pliabile astfel incat sa nu ocupe prea mult loc in momentul depozitarii. Pot sustine pana la 100 kg avand inclusiv suport pentru picioare si pentru cap. In plus, fotoliile rulante pot fi usor de manevrat fie de catre pacient, fie de catre cadrul medical auxiliar.

Cadru ortopedic | Dispozitive ortopedice | MagazinulOrtopedic.ro

cadru ortopedic

Un cadru ortopedic este un alt dispozitiv care nu trebuie sa lipseasca dintr-un spital

Acesta se foloseste pentru persoanele aflate in convalenscenta, dar si de catre cele care nu se mai pot deplasa fara o mica sustinere. Cadrul are o greutate mica astfel ca poate fi folosit si de o persoana mai slaba si mai bolnava pentru ca nu implica niciun efort fizic sustinut.

Chiar si acest cadru se poate plia cu o singura apasare de buton astfel ca poate fi transportat de la un pacient la altul fara nici cea mai mica problema. Picioarele sunt prevazute cu niste orificii de reglare a inaltimii pentru a se adapta conformatiei fiecarui pacient. Un cadrul poate ajunge pana la 93 cm si poate sustine 100 kg ceea ce reprezinta un mare avantaj.