Cele mai importante marci de ceasuri de lux

ceasuri de lux

Nu toate ceasurile sunt create la fel si nu toate apartin unor marci de ceasuri de lux. De fapt, unele sunt considerate a fi adevarate bijuterii, bijuterii a caror valoare nu scade nici macar odata cu trecerea timpului. Combinand maiestria impresionanta cu estetica eleganta, ceasurile de lux sunt mult mai mult decat simple accesorii; sunt adevarate opere de arta. Ca atare, nu este de mirare de ce branduri precum Rolex starnesc admiratia nu numai in pasionati, ci in toata lumea.

Top 3 cele mai scumpe marci de ceasuri de lux
  • Fondata in 1875 de Jules-Louis Audemars si Edward-Auguste Piguet, brandul Audemars Piguet produce anual circa 36.000 din ceasuri. Acest brand de ceasuri de lux s-a facut remarcat si pentru crearea primului ceas sport de lux din otel. Acesta a fost supranumit Royal Oak si a aparut in anul 1972. Mai tarziu, in 1993, brandul a creat primul ceas supradimensionat numit Royal Oak Offshore.
  • Patek Philippe & Co, una dintre cele mai cautate marci elvetiene de pe piata a luat nastere in anul 1851. Ceasurile produse se mandresc cu o mecanica complicata, dar si cu un stil tradițional motiv pentru care au fost purtate de fete ale regalitatii de-a lungul istoriei.
  • Chopard este un alt brand de lux care incanta simturile si privirile iubitor de ceasuri. Acest brand insa nu este cunoscut doar pentru ceasurile unice, ci și pentru bijuteriile pe care le creaza. Aceasta marca a luat nastere in 1860, atunci cand Louis-Ulysse Chopard, un ceasornicar elvețian, a decis sa faca cunoscut lumii pasiunea sa pentru ceasuri. Numele sau este sinomim cu un aspect clasic si cu niste detalii deosebite. Cu o influenta tehnologica de ultima generatie si o maiestrie bine pusa la punct, Chopard este una dintre marcile ravnite de toata lumea datorita modelelor sale sofisticate. Cu un design clar estetic și o dezvoltare inovatoare, Chopard a devenit un brand de lux la nivel mondial.