Iti doresti un par cat mai bogat? Alegi extensii cusute

Din ce in ce mai multe femei care doresc o schimbare de look aleg sa isi aplice extensii cusute 13 Septembrie, la Freestylebeauty.ro. Extensiile de par sunt din ce in ce mai apreciate de catre cliente pentru obtinerea unui par lung si des. Important este ca potentialele cliente sa stie care sunt avantajele si dezavantajele pe care le-ar putea avea extensiile si sa le aleaga pe cele care sunt mai sanatoase pentru par, care dureaza cel mai mult, care pot fi taiate, vopsite si coafate la fel ca si parul natural.

Avantajele obtinute prin extensii cusut

Exista mai multe tipuri de extensii de par natural pe care clientele le pot lua in calcul pentru a obtine lungimea dorita a parului, insa cel mai important este sa ia in calcul durata lor de viata pe parul natural. Spre deosebire de celebrele extensii de par cu keratina, cele cusute nu necesita aplicarea niciunei substante si folosirea aparatelor speciale. Acestea sunt extensii permanente, care pot dura pana la 4 luni, in functie de cat de repede creste parul doamnelor. Acestea se aplica la salon si dureaza destul de mult aplicarea, in functie de indemanarea, ritmul de lucru al specialistului, dar si de volumul parului doamnelor.

Extensii cusute 13 Septembrie | extensii de par cu keratina | Freestylebeauty.ro

extensii cusute 13 Septembrie

O data ce clientele s-au decis asupra acestui tip de extensii, este important sa aleaga si culoarea lor. Specialistii vor masura si taia extensiile dupa preferintele clientelor. Avantajele extensiilor cusute sunt numeroase. In primul rand, acestea se aplica prin coasere pe parul natural impletit in suvite subtiri, astfel incat femeile sa fie sigure ca nu au cum sa le afecteze parul. Acestea sunt sanatoase si sigure pentru firul de par, nu il impiedica sa creasca in voie, coafarea si vopsirea parului poate fi facuta in mod normal in timpul purtarii acestora, cu conditia sa se foloseasca un sampon si un balsam de calitate, precum si sa se aplice o masca de par o data pe saptamana.

Singurul lucru pe care trebuie sa il ia in calcul femeile care poarta extensii cusute este pieptanarea parului cu un pieptan cu dintii rari, mari, pentru a nu se opri in noduri si pentru a nu trage foarte tare de par, evitand trecerea pieptanului pe la radacina.