Cumpar carti de orice fel, deplasare la domiciliu, plata pe loc

Anticariat-Carti.com

Pentru proprietarii de carti vechi sau mai noi care doresc sa le vanda si sa obtina un pret foarte bun pentru ele, anuntul “cumpar carti de orice fel” postat de catre reprezentantii anticariatului Anticariat-carti.com, completat de deplasarea la domiciliu, evaluarea si ridicarea gratuita a cartilor la preturi avantajoase este varianta ideala!

Proprietarii de carti vechi care doresc sa faca mai mult loc in biblioteca, care doresc sa investeasca in alte carti mai noi au optiunea de a-si lasa comoara culturala pe mana specialistilor care reprezinta un important anticariat si care se ocupa de aceste tranzactii pe tot teritoriul municipiului Bucuresti si in imprejurimi.

Cum se desfasoara o intrevedere cu specialistii in urma raspunsului la anuntul cumpar carti de orice fel?

Inainte de a apela la serviciile specializate oferite de cumparatori de carti vechi, oamenii trebuie sa stie unele lucruri despre aceste servicii. In primul rand, pentru a intra in contact cu specialistii acestia trebuie sa ia numarul de telefon de pe site-ul specificat, sa apeleze si sa stabileasca o ora de intalnire, specificand inclusiv locatia exacta la care pot fi gasiti. Acest pas poate fi sarit prin completarea campurilor de pe site din sectiunea “vreau sa fiu sunat”.

Dupa ce este stabilita intrevederea, reprezentantii anticariatului se prezinta la locul stabilit si la ora stabilita la domiciliul clientilor sau la sediul firmei, in cazul in care este vorba despre clienti persoane juridice si are loc evaluarea. Evaluarea este gratuita si se bazeaza exclusiv pe cunostintele evaluatorilor, dar si pe starea in care se afla cartile, pe autor, editura, pe existenta unui autograf al autorului sau a altor elemente importante.

Cumpar carti de orice fel | cumparatori de carti vechi | Anticariat-carti.com

cumpar carti de orice fel

Nu in ultimul rand, plata se face cash si banii se dau pe loc. Pentru cei care accepta pretul in urma evaluarii, banii sunt primiti la cateva minute dupa, iar acestia nici macar nu sunt nevoiti sa care volumele pana la masina cu care sunt transportate, acest lucru intra in atributiile reprezenantilor anticariatului.

Fara doar si poate, indiferent ca au carti mai vechi sau mai noi, proprietarii pot “scapa” de ele rapid si in mod eficient, in urma tranzactiilor obtinand si un pret foarte bun. Cei care nu stiu inca pentru ce varianta trebuie sa opteze in vederea vanzarii rapide si la un pret corect a volumelor cumparate de-a lungul timpului sau mostenite, serviciile anticariatului care cumpara carti sunt cea mai buna varianta.