De ce sa folosesti o imprimanta multifunctionala

Pe Calculator-ieftin.ro pot fi gasite cele mai bune imprimante second hand la cele mai mici preturi de pe piata. Inainte de a fi comercializate, toate aceste produse sunt testate si reparate

imprimanta multifunctionala

In momentul in care utilizatorii au de ales intre imprimante second hand sau multifunctionale SH, se pune intrebarea care dintre cele doua variante este mai buna. In functie de nevoile fiecarui utilizator, se poate raspunde la aceasta intrebare pe baza unei analize corecte si cat mai clare. Acesta este, de altfel, motivul pentru care subiectul trebuie tratat pe larg.

Avantajele unei imprimante multifunctionale second hand

Gama de multifunctionale second hand este destul de variata, iar aceste produse vin la pachet cu o serie de avantaje considerabile fata de imprimantele clasice. Fiecare utilizator are posibilitatea de a cumpara imprimantele sau multifunctionalele care se potrivesc cu nevoile sale.

Cele mai comune functii ale imprimantelor multifunctionale sunt:

Print

Functiile de printare pot fi variate, iar imprimantele de genul acesta vin cu o gama larga de optiuni pentru utilizator. In primul rand, pe o multifunctionala pot fi schimbate tipurile de hartie si formatul. Pe langa clasica foaie A4, exista si suporturi de hartie mai mari, cum sunt A3, A2 sau A1, utilizate in anumite sectoare de activitate. Imprimantele mici nu pot printa pe astfel de suport, pentru ca hartia nu intra, pur si simplu, in ele si nu au nici puterea de a gestiona o coala atat de mare.

In cazul unei multifunctionale, aceasta problema dispare rapid, deoarece cele mai multe pot printa si pe formate mai mari.

Scanner

Scannerul este si el un mare avantaj al multifunctionalelor. Desi exista si imprimante mici cu functie de scanare, de obicei dureaza atat de mult pana cand este scanata o pagina, incat utilizatorii aleg sa renunte si sa apeleze la magazinele specializate. Asadar, acesta este un avantaj considerabil cand vine vorba despre multifunctionale. Scanarea se realizeaza rapid si eficient, iar daca trebuie scanat un teanc de coli problema este ca si rezolvata, pentru ca utilizatorul trebuie doar sa le puna la locul lor si dispozitivul va realiza singur intreaga activitate.

Imprimante second hand | multifunctionale second hand | imprimanta multifunctionala | Calculator-ieftin.ro

imprimante second hand

Alte functii importante sunt posibilitatile de editare, posibilitatea de a printa fata – verso, countere si posibilitatea de conectare wireless. Sunt si imprimante care vin cu perforator si dispozitiv de pus sine si inele, foarte util pentru legarea corespunzatoare a documentelor.

Pe Calculator-ieftin.ro pot fi gasite cele mai bune imprimante second hand la cele mai mici preturi de pe piata. Inainte de a fi comercializate, toate aceste produse sunt testate si reparate, in asa fel incat, la final, utilizatorii sa primeasca produse foarte sigure, care vin insotite si de garantie. Toate aceste avantaje conteaza, motiv pentru care din ce in ce mai multi utilizatori se orienteaza spre produse la mana a doua.