Operatiunea de curatare saltele la domiciliu

Peste o treime din viata oamenii si-o petrec dormind, iar patul este locul preferat de relaxare. De aceea, serviciile de curatare saltele la domiciliu sunt din ce in ce mai accesate de catre proprietarii locuintelor.

Salteaua este si locul preferat de acarieni, responsabili de aparitia alergiilor, iar indiferent de calitatea materialelor din care sunt realizate lenjeriile de pat, transpiratia si lichidele pot trece prin ele si pot afecta sau pata salteaua. Petele, mucegaiul si mirosurile neplacute nu pot fi indepartate prin solutiile de curatare obisnuite, fiind necesara interventia profesionistilor CuratamPeLoc.ro.

Care sunt etapele serviciilor de curatare saltele la domicilu?

Curatarea unei saltele se poate dovedi un lucru complicat pentru utilizatori, indiferent de calitatea produselor de curatare utilizate. De aceea, rezultatele pot fi superficiale, iar aplicarea solutiilor obisnuite nu este recomandata.

Interventia unei echipe specializata in curatare fotolii la domiciliu este indicata pentru o curatare mai rapida si mai in profunzime. Specialistii se deplaseaza la domiciliu, iar in cateva ore de la aplicarea solutiilor si de la aspirarea saltelelor se poate dormi pe ele.

De ce este importanta curatarea profesionala a saltelei

Saltelele trebuie curatate in mod constant pentru a preveni alegiile si diferite afectiuni ale pielii care pot fi provocate de bacteriile si acarienii care se ascund in dormitor. Proprietarii nu trebuie sa amane cuatarea saltelei, chiar si atunci cand nu exista pete, pentru ca nivelul de transpiratie din timpul noptii este ridicat, iar acarienii sunt in mediul lor in umezeala si caldura, si se dezvolta excesiv.

Curatare saltele la domiciliu | Curatare fotolii la domiciliu | CuratamPeLoc.ro

curatare saltele la domiciliu

Curatarea saltelei este si principalul mod prin care se poate prelungi viata acestora. salteaua de buna calitate este o mica investitie care poate ajunge la o durata de viata de pana la 10 ani, cu condita de a fi intretinuta in mod corespunzator.

Nu in ultimul rand, curatarea saltelei cu ajutorul profesionistilor se efectueaza pe ambele parti si va preveni deteriorarea si aparitia mucegaiului, existand siguranta uscarii saltelei pana la ultima fibra.