Sănătate și confort în scaunul de gaming potrivit

scaunul de gaming

Statul în picioare sau pe scaun pentru un timp îndelungat provoacă dureri fizice, iar statul pe scaun într-o poziție incorectă poate duce la probleme grave ale coloanei. Jocurile pe calculator sunt preferate de copii, dar practicate și de adulții de toate vârstele. Fie că se joaca la PC sau PlayStation, un scaun de gaming confortabil nu trebuie să lipsească.

Scaunul de gaming protejează coloana vertebrala și vederea

O poziție incorecta a corpului cauzată de un scaun obișnuit afectează coloana vertebrală, gâtul și spatele. Aceste efecte negative nu se resimt imediat, ele apar în timp și sunt greu sau imposibil de remediat. De obicei, scaunele speciale pentru jocuri sunt confecționate dintr-un material mai moale, care permite adoptarea unei poziții corecte a corpului.

Pe lângă problemele menționate, poziția incorecta a corpului din timpul unui joc solicită ochii și în timp va duce la afectarea vederii. Distanța și unghiul de vizualizare dintre jucător și display, poziția pe scaun și vizibilitatea bună, sunt factorii care, dacă sunt menținuți la un nivel corect, vor preveni solicitarea excesivă a ochilor.

Mai mult confort, mai multă atenție la joc

Așa cum reiese și din nume, scaunul de gaming este conceput pentru a fi utilizat la sesiunile lungi de jocuri. Confortul este unul dintre cele mai mari beneficii ale acestui scaun. O postură confortabilă, ușurința de a vedea la monitor și de a ajunge la panoul de control, vor crește performanța din timpul jocului.

Recenziile lăsate de clienți care cumpara produse online dau o notă de încredere în produse, aceștia lăudând în special confortul resimțit și ușurința la asamblare.

Scaun de gaming | Promoțiil la scaunele de gaming | Genator.ro

scaun de gaming

Confortul este dat de posibilitatea de ajustare a spătarului, de rotire la 360 grade, pernele detașabile pentru suportul cervical și lombar și ajustarea înălțimii.

De asemenea, în funcție de preferințe dar și de preț, pe site se poate opta pentru funcții de masaj, culori și combinații de culori, material. Un alt plus al scaunelor este garanția de 3 ani și rapiditatea livrării de cel mult 48h de la plasarea comenzii. Transportul este gratuit la orice comandă, iar promoțiile la scaunele de gaming sunt foarte atractive.

Cu un astfel de scaun, bucuria de a juca va fi mai mare și efectele negative ale sedentarismului vor fi cu mult diminuate. Oferta Genator.ro este pe placul celor mai pretentiosi dintre pretentiosi!