Cum trebuie procedat in cazul unei urgente stomatologice?

Situatiile neprevazute pot pune in dificultate pacientii care se pot confrunta cu diverse probleme dentare. Durerile suparatoare, leziunile dentare sau imflamatiile sunt doar dintre urgentele care trebuie tratate cat mai repede pentru evitarea complicatiilor.

Din pacate, nu exista foarte multe cabinete care sa aiba incluse si serviciul de urgente stomatologice in Bucuresti, astfel ca pacientii trebuie sa stie clar cum se pot adresa intr-un astfel de moment.

Care sunt considerate urgentele stomatologice?

  • durerile insuportabile de dinti;
  • inflamarea gingiei;
  • durerile suparatoare la cald / rece;
  • sangerarile abundente;
  • fracturile dentare;
  • modificarea culorii naturale a dintelui in urma unui accident;
  • dintii cu o mobilitate crescuta.

Oricare dintre acestea intra in categoria urgentelor motiv pentru care pacientii ar trebui sa se prezinte de indata in cabinetul medicul specialist. Tratate din timp, riscul aparitiei complicatilor scade semnificativ. In plus, pacientul isi poate relua activitatile zilnice fara sa mai resimta dureri greu de gestionat.

Ce trebuie sa faca pacientul intr-o astfel de situatie?

Contactarea medicului dentist reprezinta primul pas spre rezolvarea problemelor dentare. Twin Dent, spre exemplu, un cabinet stomatologic din 13 septembrie, echipa de medici este formata din specialisti pregatiti sa ofere solutii indiferent de problemele intalnite. Urgentele sunt prioritizare, sanatatea dentara fiind extrem de importanta.

Cabinet stomatologic din 13 septembrie | Urgente stomatologice in Bucuresti | TwinDent.ro

urgente stomatologice in Bucuresti

Pacientii ar trebui ramana calmi pentru a usura munca personalului medical. Se lucreaza intotdeauna cu aparate de ultima generatie, cu tehnici moderne si materiale de o calitate superioara astfel ca durerile resimtite in timpul interventiilor sunt minime. Anesteziile locale diminueaza orice discomfort ceea ce reprezinta un mare avantaj, in special in cazul persoanelor putin mai sensibile.

Conform informatiilor publicate pe site-ul TwinDent.ro, medicii ofera o gama variata de servicii de la chirurgie si pana la implantologie, paradontologie si estetica dentara.

Indiferent de varsta pacientului, medicii se ocupa cu grija si atentie de fiecare personalitate in parte. Rabdarea, intelegerea si atentia sunt principalele calitati ale echipei de medici motiv pentru care clinica Twin Dent este una dintre cele apreciate la nivelul capitalei.