Tipuri de extensii si aplicarea lor

Daca nu aveti pe nimeni de incredere pentru a aborda aceasta procedura, sigur veti gasi persoana potrivita la Joya Salon. Pentru detalii si programari, accesati joyasalon.ro!

aplicare de extensii din par natural

Va doriti un par lung, dar nu aveti timp sau rabdare sa asteptati sa creasca? O varianta rapida ar fi sa incercati extensiile din par natural care vor dura o buna perioada de timp.

Intai de toate, alegeti tipul de par dorit. Extensiile de par se impart in doua categorii majore: din par sintetic si din par natural. Extensiile sintetice sunt o combinatie de plastic si keratina care imita aspectul parului uman. Extensiile din par natural sunt lucrate, asa cum spune si numele, din par uman donat de oameni. Daca extensiile sintetice sunt standard, cele din par natural au diferite texturi. In cazul in care alegeti varianta naturala, cel mai bine este sa folositi intotdeauna parul cel mai apropiat de textura naturala, ceea ce va permite amestecarea uniforma dupa aplicarea extensiilor.

Producatorii extensiilor sintetice incearca sa imite cat mai fidel aspectul parului uman, insa tendinta acestora este sa fie mai stralucitoare decat parul natural. De celalalta parte, parul uman este mult mai scump decat parul sintetic, dar este, de asemenea, mult mai versatil. Spre deosebire de extensiile sintetice, acesta poate fi aranjat cu ajutorul instrumentelor fierbinti ca placa sau ondulatorul si, de asemenea, poate fi tratat chimic, vopsit, spalat si decolorat.

Dincolo de textura, modalitate de aplicare a extensiilor este diferita. Primele extensii aparute au fost cele cu clips, insa pe parcurs s-au dezvoltat si alte variante de aplicare a acestora. Clipsurile sunt o optiune excelenta daca doriti extensiile doar pentru un anumit eveniment. Acestea sunt cele mai ieftine extensii de par disponivile si sunt, de asemenea, cel mai usor de instalat. Sunt necesare doar cateva minute, insa trebuie reaplicate zilnic daca se doreste purtarea lor zi de zi. Pe langa faptul ca aluneca pe firul de par, nu sunt nici foarte confortabile la dormit.

Aplicarea de extensii cusute | pentru detalii si programari, accesati joyasalon.ro

aplicarea de extensii cusute

A doua varianta este sa luati in considerare este aplicarea de extensii cusute sau lipite. Acestea sunt cele mai de durata extensii, dar sunt, de asemenea, semnificativ mai scumpe decat cele cu clips. Acestea nu dauneaza parului natural, nu-l deterioreaza si nu-l rup.

Indiferent daca va doriti aplicare de extensii din par natural sau sintetic, cu clips, lipite sau cusute, este bine sa vizitati un specialist care sa vi le aplica, mai ales in cazul ultimelor doua variante. Daca nu aveti pe nimeni de incredere pentru a aborda aceasta procedura, sigur veti gasi persoana potrivita la Joya Salon. Pentru detalii si programari, accesati joyasalon.ro!