Vopsit Balayage – ce este si cum se poate obtine?

vopsit Balayage

In ultimii ani, tendintele se indreapta spre un look cat mai natural astfel ca femeile au renuntat la unghiile cu gel in favoarea celor cu oja semipermanenta si au dat uitarii culorile artificiale ale parului mizand pe un aspect cat mai simplu. Vopsitul Balayage este una dintre tehnicile de succes de vopsire a parului, tehnica ce a aparut de fapt, in Franta acum mai bine 30 de ani.

Ce ar trebui sa stie clientele despre vopsitul Balayage?

Balayage inseamna vopsirea parului prin pictarea firelor de par fiind o alegere perfecta in cazul femeilor care doresc sa isi pastreze culoarea naturala a parului, oferindu-i in acelasi timp un plus de stralucire pentru un aspect mai original.

Trecerea se face gradual prin aplicarea vopselei cu mana libera, fara a folosi folie, pe cateva suvite care au rolul de a incadra perfect fata. La FreeStyleBeauty.ro, clientele sunt asteptate cu drag pentru a se putea bucura de o binemeritata schimbare de look. Rezultatul obtinut este unul cu adevarat spectaculos, in special in cazul femeilor cu par ondulat.

Vopsit Balayage | Vopsit Ombre | FreeStyleBeauty.ro

vopsit Ombre

In functie de preferintele clientelor sau de sfaturile stilistilor, se poate opta pentru doua sau mai multe culori prin alegerea degrade-ului de la radacina pana la varfuri. Parul pare mult mai bogat si mult mai voluminous fiind si foarte usor de intretinut.

Diferenta intre Balayage si Ombre

In acest salon vopsitul Ombre este o alta tehnica la mare cautare. Desi in esenta ambele ajuta la obtinerea unei culori naturale, modalitatea de obtinere este putin diferita. Stilul ombre porneste de la radacina cu o culoare mai inchisa si continua cu nuante mai deschise cu cateva tonuri spre mijloc si varf realizandu-se astfel o tranzitie naturala a culorii de la radacina spre varfuri.

Este important de mentionat ca nici una dintre aceste tehnici nu deterioreaza parul si nici nu implica o ingrijire speciala a parului, singura recomandare fiind utilizarea unui sampon profesional care sa nu usuce firul de par. Avand in vedere culoarea naturala, femeile nu trebuie sa revina lunar in saloanele de infrumusetare pentru retusarea vopselei.