Cumpar carti de orice fel: de ce posteaza anticariatele asemenea anunturi?

cumparam carti

Inca din cele mai vechi timpuri, cititul a reprezentat principala activitate ce a dus la culturalizarea omului, aceasta afirmatie continuand sa fie valabila si-n zilele actuale. Cu toate acestea, oamenii perioadei contemporane, aflandu-se intr-un amplu proces de digitalizare, au ajuns sa acorde o importanta din ce in ce mai scazuta cartilor, acestea sfarsind, de foarte multe ori, la ghena de gunoi sau pe foc.

In situatia de fata, dorind sa salveze cat mai multe volume cu putinta de la un asemenea deznodamant, multe anticariate au inceput sa puna la bataie anunturi de tipul “cumpar carti de orice fel”.

Cumpar carti de orice fel: misiunea de salvare dusa de catre anticariate

Dupa cum a fost specificat anterior, foarte multe anticariate, precum Anticariat-Carti.com se afla intr-o ampla misiune de a salva cat mai multe carti de la distrugere. Aducand in discutie exemplul mentionat, echipa respectiva dispune de specialisti ce se vor deplasa la fata locului, vor analiza volumele de care proprietarul vrea sa scape, dupa care vor stabili o suma aferenta, aceasta urmand sa fie platita pe loc la momentul respectiv.

Prin aceasta modalitate, anticariatul spera sa convinga cat mai multi oameni sa colaboreze cu acesta, intentia fiind de a salva cat mai multe carti cu putinta si de a le oferi o noua sansa la viata, pe rafturile altei biblioteci. Pentru a fi si mai tentant de atat, echipa anticariatului este gata sa se muleze pe oricare program, fiind dispusa sa lucreze atat in weekend, cat si seara dupa ora 19, sperand ca astfel clientii sa fie mai incantati sa apeleze la serviciile sale.

Cumpar carti de orice fel | cumparam carti | Anticariat-Carti.com

Cumpar carti de orice fel

In situatia de fata, atunci cand se gasesc anunturi de tipul “cumparam carti”, in cele mai multe cazuri persoana care sta in spatele respectivului anunt va fi de fapt o institutie de anticariat dornica, dupa cum a fost specificat mai sus, sa salveze volume de la distrugere.

In concluzie, misiunea dusa de catre anticariate este una cat se poate de dificila si de nobila, acestea incercand pe cat posibil sa se asigure ca majoritatea cartilor isi pot primi iarasi o noua sansa la viata.